Power Rangers – trailer oficial

power rangers
Power Rangers Movie/Facebook

Inca din vara anului trecut existau barfe legate de un posibil film Power Rangers. Acum avem in sfarsit o dovada palapabila, primul trailer al filmului care va avea premiera pe 24 martie.

Cei din spatele filmului Power Rangers au oferit si cateva informatii despre viitorul film: “Power Rangers urmareste viata a cinci tineri obisnuiti care devin extraordinari atunci cand afla ca micul lor oras, Angel Grove si intreaga lume va fi atacata de extraterestri. Alesi de mana destinului, cei cinci eroi afla ca sunt singurii capabili sa salveze intreaga planeta. Insa pentru a face asta ei vor trebui sa-si depaseasca propriile temeri si sa se uneasca sub umbrela Power Rangers pana nu e prea tarziu.”

Posterul de mai jos ma face sa ma gandesc mai mult la “Kings of Summer” decat la un film “Power Rangers”:

Termenul cheesy ar putea fi pus acestui trailer si povestii daca aveti undeva intre 20 si ceva si 30 si ceva de ani si ati crescut cu serialul aparut pe la mijlocul anilor ’95. Daca mie mi se pare o combinatie intre “Twilight”, “Spiderman” si “Teen Wolf”, internautii au ales sa fie putin mai duri decat mine comparandu-l cu o varianta de comedie neagra a filmului Breakfast Club.

Altii mai bine intentionati cred ca nu ar trebuia sa avem asteptari prea mari de la Power Rangers-ul de anul viitor din moment de compania care a creat filmul Saban Films este detinuta de Disney asa ca nu e nicio mirare ca filmul e directionat spre generatia Y care iubeste seriile Hunger Games si Divergent.

Ce ii gasec bun la trailer si la distributia personajelor este faptul ca e destul de diversa, avem persoane de culoare, persoane asiatice si fete, ceea ce spune mult despre cinematografia americana (anterior mai multe personaje chineze au fost interpretate de actrite americane 100%). In rolurile celor cinci supereroi apar Dacre Montgomery (A Few Less Men, Bertrand the Terrible), Naomi Scott (The Martian, Lewis, Terra Nova), RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl), Becky G (Empire), si Ludi Lin (Marco Polo), Bryan Craston, cunoscut din “Breaking Bad” si Elizabeth Banks (Spider-Man 3, Pitch Perfect, Definitely, Maybe) avand roluri episodice.

Eu acum sunt subiectiva evident, nu cred ca e un dezastru total insa nu vad noul Power Rangers ca fiind “super” (Gizmodo) sau “extraordinar” (Forbes). Pana in martie mai avem de asteptat asa ca poate viitoarele trailere imi vor schimba parerea.