La 46 de ani Naomi Campbell inca arata fabulos

naomi campbell
Naomi Campbell/Facebook

Naomi Campbell a debutat prima oara pe o coperta de revista la 16 ani si este primul model de culoare care apare pe coperta editiei din septembrie al Vogue (cel mai popular numar din intregul an) si in primul numar din Vogue Paris.

Pentru revista Paper, Naomi apare in ipostaze inedite, si poarta tinute Dolce & Gabbana, Atsuko Kudo, John Galliano, Stéphane Rolland, si Viktor & Rolf, de fotografii ocupandu-se Paola Kudacki.

Naomi Campbell a vorbit despre rolul ei de mentor, despre industria modei si despre trecerea la televiziune.

despre rolul ei de mentor: daca o tanara imi cere sfatul despre modeling sau daca pot ajuta in orice fel, o fac. Imi place sa sustin tinerii artisti, fotografi, modele. Nu e nimic rau in a impartasi din experienta personala. Cred ca toata lumea ar trebui sa faca asta si sa nu se astepte la nimic in schimb.

despre industria modei: pentru photoshoot-uri obisnuiam sa calatorim mult, sa exploram; acum doar ajungi intr-un loc de comun acord faci pozele si pleci. Timpul pare a trece mai repede. Trebuie, insa, sa fiu la fel de responsabila; imi place ceea ce fac iar entuziasmul meu e la fel ca in tinerete.

Naomi Campbell a vorbit putin si despre trecerea pe micul ecran: persoanelor care defileaza pe podiumuri li se puneau o multime de piedici cand voiau sa faca altceva. Nu credeam ca voi fi sustinuta. Sunt recunoscatoare ca mi se permite sa ma exprim si intr-un alt fel.

View this post on Instagram

Red Hot @iamnaomicampbell @papermagazine ❤️

A post shared by paolakudacki (@paolakudacki) on

Intregul interviu poate fi citit aici.

Modelul britanic a produs mai multe showuri TV (The Face in SUA si Australia), ca actrita, remarcandu-se in productii ca American Horror Story (in 2015), si serialul Empire (cu 8 episoade in care a a jucat alaturi de Terrence Howard, Bryshere Y. Gray si Jussie Smollett). Campbell a mai aparut si in videoclipul piesei “Drone Bomb Me” a lui Anohni.