Aplicatia lui Kim Kardashian a generat 160 milioane de dolari

Aplicatia lui Kim Kardashian
Via Twitter: Kim Kardasian

Aplicatia lui Kim Kardashian a generat 160 milioane de dolari astfel ca revista Forbes s-a vazut nevoita sa o aiba pe coperta pe Kim, cu titlul de “Noii moguli ai aplicatiilor mobile”.

Ridem, glumim si o ironizam pe Kardashian, dar aplicatia a avut 45 de milioane de descarcari online si a generat 160 de milioane de dolari de la lansarea din iunie 2014.

maxresdefault

Va puteti descarca aplicatia de aici si scopul este de a-ti creste faima si celebritatea, pornind  la E-list si ajungand la A-list.

Kim a ajuns pe lista Forbes pe locul 42, dupa ce in acest an ea a castigat 51 de milioane de dolari, 40% venind chiar de la aceasta aplicatie.

Ea spune ca:

“Am devenit foarte interesata de domeniul high tech si am inceput sa-mi petrec foarte mult timp in San Francisco. Am realizat ca acesta va fi viitorul carierei mele si m-am concentrat pe acest lucru. Imi amintesc ca l-am intrebat pe Kanye (West) : Ce zici? Sa o fac? Si el mi-a raspuns imediat ca da! Ma intrebam : Crezi ca oamenii chiar isi doresc sa imite viata mea?”

Pft..sa-i acordam tot creditul lui Kim, in afara de faptul ca ea sugereaza ca ar fi fost ideea ei. Adevarul zace pe wiki, care spune :

“The CEO of Glu Mobile, Niccolo De Masi, first approached Kim Kardashian about creating a mobile game in early 2013 while he was in Hollywood to negotiate multiple unrelated deals.The company wanted to make a casual roleplaying game that would “reuse engines but could add popular appeal,” and felt that Kardashian was “the best brand fit in the world.”The game took about 18 months to develop. Kardashian was involved in the development of the game, and kept in regular email contact with De Masi. According to De Masi, “[Kardashian] approved every item of clothing [used in the game], we discuss features, we discuss events, updates, etcetera. She’s reviewed all the [production] milestones, from alpha to beta, final gold master.”

Nu vrem sa-i luam caimacul lui Kim, oferit de revista Forbes care o numeste mogul al aplicatiilor mobile, dar cel mult Kim poate fi numita inspiratie a adevaratului mogul care este de fapt Niccolo De Masi.

Cat a castigat Kim din totalul de 160 milioane de dolari? Fabuloasa suma de 45 de milioane in 2 ani de zile.

Aplicatia lui Kim Kardashian vrea sa ne invete si sa ne arate parcursul facut de Kim de la o vedeta de rang E, la una de rang A. Noi stim cum a trecut rapid de la E la B dar aplicatia este pentru utlizatori cu varsta de 12 ani in sus si sint sigura ca nu este permis pentru minori 🙂