Kenzo World – cea mai buna reclama la un parfum din ultimii ani

kenzo
KENZO/Facebook

Kenzo, celebra parfumerie pariziana a lansat un nou parfum, Kenzo World, printr-o reclama spectaculoasa.
Daca alte branduri celebre promoveaza in reclame femeia serena care danseaza pe muzica la pian sau tipul de femeie care se pregateste pentru a-l cuceri pe barbatul viselor ei, reclama noului parfum Kenzo este departe de aceste clisee (si poate chiar de aceea a atras atentia) care par a se repeta anual pentru Dior, Chanel sau Calvin Klein.

Povestea clipului Kenzo World

FIlmuletul de aproape 4 minute este focusat pe Margaret Qualley (fosta dansatoare si actuala actrita cunoscuta pentru rolul din serialul produs de HBO The Leftovers) o tanara care este la un dineu intr-o cladire ce aduce cu Lincoln Center din New York. Fata se scuza de la masa, ajunge intr-un hol lung decorat cu bun gust si incepe sa danseze (ai spune ca pare posedata in primele secunde ale ‘dansului’) odata ce muzica cu tente hip-hop se aude pe fundal. O vedem adoptand tot felul de stiluri de dans modern, face cativa pasi de balet pe final si aduce pe alocuri cu personajele lui Schwarzenegger in filmele de actiune: mainile le foloseste pe post de pistoale si isi face iesirea ca un supererou printr-un ochi urias creat din petale de flori.

De toata nebunia s-a ocupat Spike Jonze, un director de film care a mai realizat filmul SF Her si The Wolf of Wall Street si s-a ocupat de clipul ‘Only One’ al lui Kanye West. Jonze nu e amator nici in privinta filmuletelot cu scop comercial – el a mai lucrat si la reclame pentru Adidas, Levi’s si GAP.

De coregrafie s-a ocupat Ryan Heffington in timp ce muzica vibranta de pe fundal (Mutant Brain) a fost interpretata de catre Sam Spiegel si Ape Drums intr-un featuring cu rapperul Assassin.

View this post on Instagram

Spike! @kenzo

A post shared by Margaret Qualley (@margaretqualley) on

Directorii de creatie ai Kenzo, Carol Lim si Humberto Leon, au vorbit putin despre scopul noului parfum: fata Kenzo traieste clipa. Nu este nostalgica. Ii place sa se miste si ii place viteza. Ii plac schimbarile. Nu este indiferenta ci entuziasmata. Ea iese in evidenta in orice imprejurare.