Un tata a creat un contract de ingrijire a cainelui pentru copii

contract

Un tatic cu un simt al umroului dezvoltat si-a pus cei patru copii sa semneze un contract prin care se obligau sa aiba grija de micutul animal, in timp ce barbatul isi atribuia dreptul de a alege numele catelului. Mai jos poti vedea doleantele tatalui care vrea sa isi responsabilizeze copiii.

(1) Tata nu va strange niciodata fecale de caine. Niciodata. Acestea vor fi stranse de copii de cel putin 3 ori pe saptamana spre satisfactia tatalui.
(2) Catelul trebuie educat sa-si faca nevoile afara (in special pe gardul vecinei). Toti membrii familiei trebuie sa fie de acord ca resturile catelului nu au ce cauta in curtea casei.
(3) Catelul e foarte mic. El nu trebuie sa ajunga la mai mult de 6.8 kg (15 pounds).
(4) Cainele nu va vomita. Niciodata.
(5) Cainele nu-si va lasa balele sau parul peste tot. Toate partile implicate trebuie sa fie de acord ca astfel de caini sunt scarbosi.
(6) Cainele nu va zgaria podeaua. Tatalui nu-i pasa cum se va preveni asta – fie ii taiati unghiile, ii luati incaltaminte, sau ii eliminati labutele. Toate partile sunt de acord ca podeaua nu va fi zgariata.
(7) Tatal nu va spala cainele niciodata. De asemenea, daca tata crede ca animalutul miroase, acesta trebuie spalat in cel mult 24 de ore.
(8) In cazul in care cainele face mizerie de orice fel in casa si produsele new-age sunt ineficiente, se va permite folosirea unor solutii chimice pentru curatenie.

contract
(9) Tatal are putere absoluta de decizie asupra numelui catelului.
(10) Cainele nu va primi mancare organica, gourmet, sau de dieta. Toate partile trebuie sa fie de acord ca mancarea obisnuita pentru catei este buna.
(11) Catelul nu va fi considerat niciodata copil sau frate. Toata lumea e de acord ca un catel e doar un catel.
(12) Numele cainelui nu va fi inclus in cartea postala de Craciun. De asemenea, in cazul in care o poza cu animalutul va aparea, aceasta va fi pur incidentala – in niciun caz nu va avea rol principal in poza de familie.
(13) Copiii promit ca nu il vor uita pe caine si nu se vor plictisi de acesta. Toate partile sunt de acord ca acesta e responsabilitatea copiilor pe toata durata vietii sale.

Mie acest contract mi s-a parut amuzant, emotionant si pe alocuri imposibil (doar nu poti controla ce face un caine?!) – dar banuiesc ca asta era ideea. Cert e ca a devenit viral pe internet 🙂