Celebritatile citesc live rautati adresate lor pe Twitter

Celebritatile din industria cinematografica si de muzica sint oameni pretiosi care nu au timpul si dispozitia necesara pentru a citi rautatile care se spun despre ei in sfera online.

Jimmy Kimmel, gazda emisiunii “Jimmy Kimmel Live de la postul american ABS, nu este de acord cu faptul ca celebritatile nu stiu ce gandesc oamenii despre ei, astfel ca a infiintat o rubrica care se numeste “Mean Tweets Live” . Descrierea rubricii spune asa:

For an entire week of shows we invited celebrities to read the terrible things people tweet about them live in front of our studio audience. This is the live edition of #MeanTweets featuring Jeff Bridges, Kristen Bell, Benedict Cumberbatch, Dwayne “The Rock” Johnson, Bette Midler, Liam Neeson, Emily Blunt, Salma Hayek, Andrew Garfield, Jack Black, Halle Berry, Tobey Maguire, Naomi Watts and George Clooney.

In fapt, Jimmy i-a invitat pe actorii de mai sus, sa citeasca comentariile rautacioase postate de diversi oameni pe Twiter, live si in fata publicului. Reactiile sint diverse dar sa-l auzi pe Jeff Bridges citind despre el ca este un nebun care arata ca un hobo, este priceless.

Rubrica are un succes urias in SUA, si ca rezultat, exista o editie in care nimeni altul decat presedintele Obama, citeste comentariile rautacioase scrise despre el pe Twitter.

Va invit sa urmariti editia movies, a rubricii Mean Tweets.