Moda masculina in 5 conturi pe Instagram

moda

Cu mai bine de 400.000 de conturi Intagram existente in Romania, reteaua de socializare detinuta de cei de la Facebook a crescut substantial fata de aceeasi perioada a anului trecut. Si cum moda se schimba destul de des, pentru a fi la curent cu ce ‘misca’ in fashion-ul masculin, arunca un ochi pe cateva dintre cele mai populare conturi de Instagram.

#1 Fabio Attanasio (@fabioattanasio)

Nascut si crescut in Italia, acest jurnalist de moda locuieste in capitala modei, Milano, si posteaza poze care imbina stilul sau personal cu ultimele trenduri – stilul sau este undeva intre sofisticat si smart casual. In plus, Fabio ofera informatii despre locurile in care si-a luat hainele.

#2 Johannes Huebl (@johanneshuebl)

Nascut in Germania, Johannes Huebl este un model international care ofera imagini din spatele scenei celor mai importante evenimente de fashion ale anului – Saptamana Modei la Paris, New York, sau Milano. Cand nu defileaza pe podiumuri isi petrece timpul alaturi de sotia sa Olivia Palermo si vacantele cu Valentino Garavani.

#3 Men with class (@menwithclass)

Desi sa urmaresti vietile glamorous ale celebritatilor poate fi cool, contul asta de Instagram vizeaza mai mult stilul de zi cu zi – sa iesi din anonimat cu ce ai in dulap. Acest cont are peste 3 milioane de followeri.

#4 Joey London (@joeylondonstyle)

Joey e un blogger de moda care locuieste in Londra si isi imparte timpul intre moda si calatorii. Stilul sau variaza de la smart casual la casual si chiar sport. Printre colaboratorii sai se afla Converse, American Eagle, Adidas NEO, Nike, ASOS, sau New Balance.

View this post on Instagram

Dressing 🔪

A post shared by Moti Ankari (@motiankari) on

#5 Moti Ankari (@themetroman)

Moti Ankari este colaborator pe teme de fashion in cadrul Bloomberg, timpul liber dedicandu-l brandului personal – mai bine de 140.000 de oameni ii urmaresc profilul personal de Instagram din care nu lipsesc tinutele smart casual (e, de altfel, profilul perfect pentru tot ce inseamna street wear), evenimentele exclusiviste la care e invitat sau prietenii sai, modele pe catwalk.