Oamenii opresc masinile in trafic pentru a prinde un Pokemon rar

Traim vremuri interesante, si isteria cauzata pentru a prinde un Pokemon, face parte din aceste vremuri.

Mi-am instalat si eu Pokemon Go. Degeaba am incercat sa misc caracterul meu din joc prin touch sau sageti, pentru ca am aflat cu stupoare ca trebuie sa vanez Pokemoni mergand cu telefonul in mana pe strazi 🙂

Nu trebuie sa va mai spun ca am dezinstalat repede jocul, pentru ca nu ma vad alergand in tocuri prin campus-ul de corporatisti, dupa un Pokemon.

Altfel sta situatia in SUA, unde acest joc a creat momente de isterie in New York, Central Park, cand traficul a fost blocat pentru ca a aparut Vaporeon (un Pokemon rar):

Da, lumea de acolo este toata adunata la vanatoare de Pokemoni 🙂

Si pare ca si in parcul Tineretului dar si in parcul Unirii, in acest weekend, romanii au imitat isteria din SUA. In ziarul Adevarul puteti citi mai multe, despre confuzia parintilor care vin in parc cu copii lor , pentru a vana Pokemoni:

 “Elementul pozitiv este că acest joc îl scoate din casă şi îl încântă să facă mişcare. Dar nu prea îl las să iasă singur pentru că stă cu ochii în telefon şi nu mai e atent când traversează strada, nu mai e atent la maşini. De asta îl şi supraveghez, ca să-l obişnuiesc să aibă o atenţie distributivă, nu numai asupra jocului, ci asupra a tot ce se întâmplă în jurul lui”.
Tinerii adunaţi în Parcul Unirii au răscolit după pokémoni cu atâta aplomb încât au dat şi peste un boschetar care adormise la umbră, ascuns în spatele unor tufişuri. Răpus de căldură şi de alcool, omul s-a uitat buimăcit la agitaţia stârnită în jur, după care s-a ghemuit înapoi pe pământul rece, continuându-şi somnul. Vânătoarea de pokémoni din centrul Capitalei s-a încheiat după aproape o oră, când efectul “lure” se risipise şi figurinele erau tot mai greu de găsit. Gamerii s-au sfătuit câteva minute şi au hotărât să plece spre Parcul Tineretului, hotărâţi să caute pokémoni până la căderea întunericului.

 

Serverele de la Niantic Labs nu mai fac fata numarului mare de utilizatori Pokemon si au avut un crash in care jocul ingheata sau nu te mai poti loga, cu mesajul : ‘Our servers are experiencing issues. Please come back later.’

Peste jumatate de milion de jucatori noi au instalat Pokemon Go numai intr-o zi.

O sa vi se para funny, mesajul unui proprietar disperat care a fost invadat de vanatorii de Pokemoni:

pokemon-go

 

Daca cele de mai sus nu v-au convins, aflati mai multe despre aplicatia Pokemon Go din postul nostru de aici.

Si in final, am o sugestie pentru barbatii aflati in cautare de iubite : cumparati asa-numitele momeli pentru Pokemoni, ca sa va caute fetele alergand pe strazi. Dar sa fiti pregatiti pentru momentul in care va gasesc 🙂