Sezonul 7 Game of Thrones va fi intarziat

Sezonul 7 Game of Thrones
Photo from season 6 of "Game of Thrones."

Sezonul 7 Game of Thrones va fi intarziat, in mod ironic, pentru ca iarna nu va veni cand trebuie. Nu este o gluma specifica Times New Roman, ci chiar agenda de filmari a celor de la HBO.

Sezonul 7 Game of Thrones avea ca data de lansare luna aprilie din anul 2017, dar filmarile incep mult mai devreme bineinteles. Dar nu atat de devreme cum ar fi trebuit, pentru ca iarna nu vine cand vrea HBO-ul si chiar daca corbii albi au vestit in sezonul 6 ca a venit iarna, in realitate filmarile pentru sezonul 7 trebuie facute in timpul iernii care va veni mai tarziu decat isi doresc ei.

Producatorii serialului explica:

 

“Nu avem o data exacta la care va incepe noul sezon, si cel mai probabil va fi mai tarziu decat am estimat, datorita faptului ca la finalul sezonului 6 “iarna a venit deja” – si acest lucru inseamna ca vremea insorita nu este potrivita pentru a filma sezonul 7. Am decalat totul, astfel incat sa avem parte de vreme mohorata si gri, chiar si in locurile mai insorite in care va trebui sa filmam”

La ce locuri de filmare se refera de fapt?

Islanda (unde se filmeaza secventele cu Zidul de la Nord), Croatia (unde se filmeaza scenele din King Landing), Spania (unde se filmeaza scenele din Dorne) si Irlanda de Nord (unde se filmeaza scene din Riverland si Winterfell).

In concluzie, in acest moment luna aprilie 2017 nu mai pare o data sigura de lansare pentru sezonul 7 si din asta eu inteleg ca sezonul 6 a fost incropit in graba. Nu s-a luat in considerare cursul nou pe care il ia serialul, care in acest moment nu mai are ca sursa de inspiratie cartile scrisa de autor.

In graba sau nu, sezonul 6 mi s-a parut excelent, si chiar daca HBO nu a luat in considerare faptul ca iarna a venit in serial mai devreme decat iarna meteorologica, nu ne suparam pe ei.

Faptul ca producatorii au nevoie de iarna pentru mai multe luni de filmari, ne indica, ca majoritatea sezonului 7 va fi despre White Walkers si despre iarna care este aici 🙂

“The winter is here”