Daniel Radcliffe de nerecunoscut in noile imagini

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe/Facebook

Din pustiul care venea timid la primele filmari din seria Harry Potter, Daniel Radcliffe a devenit aproape de necunoscut.

Tanarul de 26 de ani are barba si adopta un stil smart-casual de la care ia pauza doar cand pozeaza pentru reviste. In ultimul numar al revistei Angeleno Modern Luxury, Daniel a purtat tinute din casmir Burberry si jachete Hermes, de fotografii ocupandu-se Marc McClanahan si Tyson Lee.

View this post on Instagram

#DanielRadcliffe has the magic touch on our June cover, out now!

A post shared by Angeleno (@angelenomagazine) on

In interviul acordat publicatiei, actorul a vorbit despre cum isi alege rolurile, despre prietena lui, despre filmarile la Now You See Me 2, si cum a fost sa creasca pe platourile de filmare.

cum isi alege rolurile: primul lucru la care ma gandesc este daca ma voi distra la filmari…nu intelegeti gresit..nu as vrea sa rad mereu…dar as vrea sa ma simt bine si sa fiu implinit dupa orice rol.

despre prietena lui, Erin Darke: atunci cand sunt stresat ea reuseste sa ma faca mai relaxat, mai calm. Ori de cate ori sunt trist reuseste sa ma inveseleasca si sa ma faca sa rad. Ne distram pe cinste impreuna.

Daniel Radcliffe a vorbit putin si despre cum este sa cresti pe platourile de filmare: cand esti un pusti si apari in filme, toti te intreaba ce o sa faci dupa aceea, cred ca faima si rolurile nu vor veni mereu. Multi erau impresionati ca trebuie sa intervieveze un copil. Mi-au transmis si mie sentimentul acesta ca nu voi razbi. Dard nu m-am focusat pe asta.

despre filmarile al Now You See Me 2: a trebuit sa calatoresc in Macau – Las Vegas-ul Chinei – si m-am distrat foarte mult. Marturisesc ca nu am muncit chiar asa de mult ca ceilalti in Macau. Am avut de filmat patru scene in doua saptamani. Dupa aceea am explorat locurile si m-am simtit bine. In Now You See Me 2 il joc pe fiul lui Arthur Tressler (interpretat de Michael Caine) – acest actor ca si mine, a crescut pe platourile de filmare. El mai inspira cel mai mult. Chiar si atunci cand a avut de filmat la 4 dimineata, a fost extrem de atent la ceea ce avea de facut. Asa as vrea sa ajung si eu.

In ceea ce priveste viitoarele proiecte, Daniel Radcliffe mai apare anul acesta in drama Imperium si in comedia Young Americans (alaturi de Amanda Seyfried), anul viitor aparand in filmul de aventuri Jungle.