Table 19: Trailer – prea mult zgomot pentru nimic?

table 19
Table 19/Facebook

Anna Kendrick a demostrat de mai multe ori ca rolurile in comedii i se potrivesc de minune (a se vedea Pitch Perfect, Up in the Air, sau What to Expect When You’re Expecting).

Table 19 nu face exceptie. Avandu-i colegi pe Lisa Kudrow (cunoscuta din seria Friends si din filme ca PS: I Love You si Easy A), Craig Robinson (Sausage Party si The Office), Stephen Merchant, June Squibb (Nebraska, Love the Coopers), Wyatt Russell (22 Jump Street si Arrested Development) si Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel), Kendrick face tot ceea ce poate pentru a transforma un film usurel de vineri seara intr-un succes. Cat ii iese ramane de vazut.

Povestea filmului

Eloise (interpretata de Anna Kendrick) isi pierde ‘drepturile’ de domnisoara de onoare dupa ce este parasita prin SMS de catre prietenul mirelui, cu care era impreuna de peste 2 ani. Cu toate acestea, ea se decide sa participe la nunta vechii sale prietene. Intamplarea face ca ea este asezata departe de centrul incaperii, fiind inconjurata de necunoscuti– de care atat ea cat si nuntasii s-ar putea lipsi. Desi la inceput este nervoasa si revoltata pentru locul in care a fost asezata, odata ce incepe sa afle cateva dintre secretele vecinilor ei, Eloise isi da seama ca nu e chiar asa rau la masa nr 19. Deloc surprinzator, prietenii incep sa se lege si ca in multe filme de acest gen posibile relatii.

La aceasta comedie simpatica au lucrat Jay Duplass (cunoscut pentru Togetherness si pentru rolul din seria Transparent), fratele sau Mark Duplass (Cyrus, The Lazarus Effect) si Jeffrey Blitz (The Office si documentarul Spelbound, pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar).
Desi Table 19 nu se vrea o capodopera si nici nu are sperante pentru Oscaruri sau Globuri de Aur, nu ar mira pe nimeni daca ar lua premii pe la festivalele de film independent din SUA. In plus, cu toate ca acesta pare filmat pe durata verii – mult soare, tinute lejere, Table 19 va avea premiera (abia) pe 20 ianuarie 2017.