Miles Teller intervievat de Playboy

Miles Teller
Miles Teller/Facebook

Miles Teller cunoscut din filme ca Divergent sau The Spectacular Now a oferit un interviu sincer publicatiei Playboy. Actorul a purtat tinute NSFW, Rag and Bone, Kelly Cole, si Ksubi, de fotografii ocupandu-se Joyce Kim.
In interviu Teller a vorbit despre munca sa de actor, despre criticile presei si despre prezenta sa pe social media.

despre munca de actor: poti spune ce vrei despre mine, tot ceea ce ma intereseaza e munca pe care o fac. Nu sunt aici pentru faima. Nu sunt un expert in social media. Tot ceea ce imi doresc e sa lucrez la filme alaturi de alti actori.

despre criticile presei: daca cineva vrea sa dea lovitura va scrie un articol de tip cancan. Intr-un interviu anterior pe care l-am oferit revistei Esquire, reporterul a venit cu niste idei preconcepute. Doar pentru ca ma face nesimtit intr-o revista de circulatie lumea crede ca sunt asa. Imi apar persoana prin propriile actiuni. Dar ma gandesc la actorii pe care ii admir si ma intreb ce se spunea despre ei cand aveau 27 de ani. Sunt destul de sigur ca nu erau numai stiri de bine.

Miles Telles a vorbit putin si despre activitatea pe social media: o persoana anonima, cum sunt 99% din utilizatorii Twitter, poate spune ca fata mea arata ca un picior. Nu sunt afectat. Au existat momente cand am citit comentarii destul de negative. Ceea ce imi place la Twitter e ca pot reactiona – pot spune cum au stat lucrurile pentru mine. Dar nu am Instagram. Oamenii isi petrec prea mult timp pe telefon. Mi s-a spus ca pot obtine roluri mai usor daca postez poze cu mine. Dar astfel devii un brand. Nu sunt interesat de asta. Vreau sa am fani care sa ma aprecieze doar pentru filmele in care apar.

https://www.instagram.com/p/BJbefHJghtb/?tagged=milesteller

Venind vorba de filme, actorul va aparea in perioada urmatoare in mai multe filme: Thank You for Your Service (alaturi de Haley Bennett si Amy Schumer), filmul biografic Bleed for This, The Divergent Series: Ascendant si Granite Mountain (alaturi de Jeff Bridges).

Intregul interviu poate fi citit aici.