Evenimentele din Bucuresti weekend 28-29 mai

Evenimentele din Bucuresti

Avem 26 si 27 de grade in weekend, poate niste picaturi sambata si e vreme de iesit din casa, dar unde? Acestea sint evenimentele din Bucuresti in weekend 28-29 mai :

La Teatrul Mic pe 28 mai sambata, ora 20:

TANGOU FINAL – Spectacolul prezintă povestea unei mari actrițe ce se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele și luminile propriei existenţe. Actriţa interpretează o fostă stea de cinema care ura ziariştii pentru că i-au distrus viaţa şi cariera, dar acceptă să dea un ultim interviu.

Distributie :Valeria Duran: Maia Morgenstern si Diego Goldstein: Tudor Istodor

Bilete de aici.

Scrisori catre Rita – 28 Mai 2016 la Teatrul in Culise, Calea Calarasi nr.55 in incinta clubului La Scena

Povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. O comedie erotica ce-ti ofera ocazia de a afla ce se petrece cu adevarat in mintea unui barbat, un spectacol sincer, fara perdea, un show aproape de stand up comedy.

Bilete de aici.

Cum se duce totul dracu’ – 29 mai la Teatrul in Culise pe Calea Calarasi nr.55 in incinta clubului La Scena

Viata de cuplu nu-i numai lapte si miere, iar cateodata se transforma intr-un adevarat camp de lupta. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simtit sau inca mai simt fiorii dragostei.

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Bilete de aici

Printesa si Bobul de mazare – la Teatrul Coquette pe 28 mai

Spectacolul, pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor, este primul spectacol care a prins contur in urma experientei minunate alaturi de copii, la Atelierul de Povesti.

Bilete de aici.

Speed Dating In Centrul Vechi – 28 mai la The Bankers

O seara de speed dating presupune participarea unui numar egal de femei si barbati(minim 7, maxim 12), grupati de catre echipa SingleBell in functie de cateva criterii de compatibilitate. Fiecare participant primeste la sosire un formular pe care il completeaza pe parcursul intalnirilor cu numele celor pe care i-a cunoscut si o nota de apreciere a compatibilitatii dintre ei. Notele sunt intre 1 si 5 si spunem ca exista o “potrivire” atunci cand cei doi si-au evaluat compatibilitatea cu minim nota 3.

Fiecare fata are locul sau la cate-o masa, iar barbatii se rotesc la mese, la intervale de cate 7 minute. La sfarsitul sesiunii de speed dating, echipa SingleBell strange toate formularele, iar a doua zi toti participantii primesc rezultatele intalnirii: datele de contact ale fiecarei persoane cu care s-au potrivit in alegeri.

Bilete de aici.

East European Comic Con – 27-29 mai la Romexpo

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 : pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, va exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii.

Bilete de aici.

Femei pe Mătăsari #6 – Festival Urban 27-29 mai
Anul acesta vrem să vorbim despre puterea frumuseții, despre frumusețea din care se nasc idei, despre frumusețea care are forța de a schimba lumea, despre frumusețe ca mod de viață.
Multe s-au întâmplat în edițiile precedente și multe se vor întâmpla și în această ediție.
Hai sa arătăm din nou lumii frumusețea străzii Mătăsari.

Targ Handmade si Design 27-28-29 Mai 2016 – parcul I.C. Bratianu, blvd. Dacia (intre piața Romana si Calea Victoriei) intre 9:00 si 20:00

Cel mai frumos targ in aer liber: sa ne bucuram de vremea frumoasa, de soare, de aer curat si bineinteles expozanti talentati, care pregatesc cele mai frumoase creatii.

Accesul este gratuit.

Bounty Fair #17: Targ de handmade romanesc 28-29 mai 2016
Tȃrg format din peste 50 de standuri unde artişti, artizani şi brand-uri romȃneşti ȋşi vor expune creațiile: haine şi accesorii vestimentare, bijuterii stilate sau funky, home decor, aranjamente florale, cosmetice naturale, dulceturi naturale, jucarii şi hainuțe pentru copii;
Ateliere de creație pentru copii, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților;
Zonă de restaurant;
Zonă de hamace si paturele de picnic ȋn zona de pădure;
Tombolă cu premii pe loc;
Muzică de ambient.
Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti
Program: 10:00-20:00 si i
ntrare: 8 lei/persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

iubim 2 ROTI – 27 – 29 Mai la CLUB QUANTIC (Șos. Grozăvești nr. 84, fost Ecran Club)
V-am pregătit trei zile de distracție cu multă muzică bună, tradiționalele parade ale Motocicliștilor și Bicicliștilor, Drive Test, Cursuri de Pilotaj și de Prim Ajutor, Concursuri cu premii și multe alte surprize.
Și, ca să ne simțim cât mai bine, vă punem la dispoziție și o zonă de campare cu toate facilitățile.

De atmosferă se vor ocupa CARGO, Coma, Timpuri Noi, Trooper Romania, ZOB, Implant pentru Refuz, RoadkillSoda, Ska-nk, Tapinariii, Fără Zahăr, DOAR ATâT, CALEnDAR,Aristopaths, Ora inchiderii, Between Colors, The Purple Dandies, Arashai, Circu’, Formatia Transilvania, Sticks and Stones, Destin Balcanic. Pentru că ne-am gândit că distracția trebuie să fie continuă, Vineri 27 și Sâmbătă 28 rămânem la after party până târziu spre dimineață.

T-Festival – 27-29 mai la Romexpo

T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii rock. De anul acesta, T-Festival înseamnă și cel mai mare eveniment de muzică cu trupe tribute organizat în România. Mai multe info gasiti aici.

HeyDay 2016 – primul festival international de tribute din Bucuresti, pe 27, 28 si 29 mai 2016, in Parcul Izvor

Pentru 3 zile Bucurestiul se va alatura marilor festivaluri de tribute din lume. Deja un succes garantat in Marea Britanie, S.U.A. sau Germania, festivalurile de tribute au ajuns atat un fenomen de entertainment, cat si un demers istoric, oferind fanilor, dar si celor mai putin cunoscatori, o sansa de a vedea live legende ale scenei muzicale.
Cu peste 18 trupe consacrate din Marea Britanie, Italia sau Romania,  dar si cu o scena dedicata celor “noi”, HeyDay se anunta un eveniment altfel pentru toti iubitorii de muzica.

Intrarea copiilor in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, este libera!

Intrarea se face vineri, 27 mai, incepand cu ora 16.00, iar sambata, 28 mai, si duminica, 29 mai, incepand cu ora 12.00. Concertele pe cele doua scene mari sunt programate in fiecare zi incepand cu ora 17.00. Bilete de aici

Imagine Festival – 27-29 mai in padurea Snagov

IMAGINE Festival, un eveniment gândit ca o experienţă multisenzorială – muzică, arte vizuale, spații şi ateliere interactive.

Locul de desfășurare nu este ales întâmplător. Pădurea proaspăt înverzită şi căldura plăcută de mai susțin cadrul ideal care să provoace creativitatea si simțurile.

Tragem cortina şi-ţi dezvăluim dintre numele ce vor construi un carusel muzical în acest spațiu magic: unele dintre cele mai iubite proiecte muzicale româneşti – Subcarpați, Argatu, Frații Grime si mix-ul de international cu Bill Patrick, Valentino Kanzyani, Oshana și mulți alții.

Vibrează cu muzica noaptea, iar pe timp de zi în fiecare colţ al festivalului te așteaptă spații creative interactive si training camp exclusiv. 

Bilete de aici.

Concert Aura Noir in Club Fabrica pe 28 mai

Super-grupul norvegian Aura Noir revine în Bucureşti pe data de 28 mai, cu un concert în Club Fabrica. Black-thrash-erii au mai vizitat România în urmă cu doi ani şi jumătate, ca headliners ai festivalului November To Dismember, unde au prezentat un show memorabil.

GUESTS: Bloodway

Bilete de aici.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox – 29 mai la Sala Palatului

Intr-o fisa de candidati la bunadispozitia oricarui cetatean indragostit de muzica, cei de la Postmodern Jukebox sunt foarte convingatori. Stiu cum sa faca muzica atat de interesanta incat sa devina virala, demonstrand o capacitate uimitoare de relua hituri pop contemporane si de a le transforma in superbe piese vintage. Au facut senzatie pe Youtube atunci cand coverul lor “We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 14 milioane de vizualizari.

Bilete de aici.