Sophie Turner despre noul sezon GoT

Sophie Turner
Sophie Turner/Facebook

Sophie Turner, cunoscuta pentru rolul Sansei Stark din serialul de succes Game of Thrones a vorbit cu cei de la publicatia americana The Edit despre personajul ei, despre evolutia sa in sezonul 6, despre rolul din X-Men, si despre stima de sine.

Actrita in varsta de 20 de ani a purtat tinute Alexander McQueen, Erdem, Dolce & Gabanna, si Vetements, fotografiile fiind realizate de catre Dima Hohlov.

despre Sansa Stark: chiar imi pasa de personaj, este prietena mea cea mai buna, jumatatea mea. Imi fac griji pentru Sansa pentru ca e o persoana reala pentru mine. Le spun mai mereu lui David si Dan (creatorii serialului): Ce se va intampla cu ea? Trebuie sa-mi spuneti. Uneori ma gandesc mai mult la ea decat la mine. Cateodata ma comport si eu ca ea.

https://www.instagram.com/p/BEMbWlTuegp/

despre Sansa in sezonul 6: trebuie sa preia haturile pentru ca Theon ( jucat de catre Alfie Allen care o ajuta pe Sansa sa evadeze din Winterfell la sfarsitul sezonului 5) este doar o umbra a celui care a fost, asa ca e de datoria ei sa realizeze ca trebuie sa actioneze pe cont propriu. Pana acum, a fost vorba despre supravietuirea ei si reintregirea familiei, dar ultimul sezon a afectat-o enorm, asa ca cred ca vrea sa se razbune acum.

 

Sophie Turner a vorbit putin si despre rolul unei mai tinere Jean Grey pe care il interpreteaza in X-Men Apocalypse: as ura pe oricine ar juca-o pe Sansa asa ca astfel cred ca se simte si Famke Janssen (care o interpreteaza pe Jean Grey in vechile filme). I-am trimis un email si am intrebat-o daca suntem in regula. Cred ca a facut o treaba fantastica pana acum. Sper sa fac fata acestui personaj. Mi-a trimis un raspuns foarte emotionant: ‘Iti predau tie aceasta onoare’ – am plans. 

https://www.instagram.com/p/BEMWZUqjG2q/

despre stima de sine si miscare: inainte de a-mi angaja un antrenor, eram intr-o perioada mai neagra a vietii mele, nu eram fericita cu mine insami. Cred ca pentru mine, si pentru orice fata, imaginea pe care o ai despre tine este ceva major, mai ales daca esti sum lupa presei. Oamenii vorbesc despre tinutele tale. Asa ca atunci cand am fost fortata sa fiu in forma si sa mananc sanatos, pielea mea a devenit stralucitoarea si am energie tot timpul. M-a schimbat total.