Trailere si stiri pentru filme noi

Am facut un rezumat pentru trailere si stiri/zvonuri la o parte din filmele care se vor lansa in acest an si anul viitor. Ne-am concentrat atentia pe titlurile de interes.

THE EXPENDABLES 4

Actorul Randy Couture a confirmat ca filmarile pentru cel de al 4-lea Expendable vor incepe in toamna. Zonurile spun ca Hulk Hogan se va alatura echipei existente.

Nu exista o data de lansare oficiala, dar filmul ar trebui sa iasa in 2017.

TERMINATOR 6

Terminator 5 ( Terminator Genisys) ar fi trebuit sa fie primul dintr-o trilogie, dar incasarile mici i-au facut pe producatori sa puna on hold restul de doua filme. Paramount nu a facut inca public daca se va continua cu seria, dar actorul Arnold Schwarzenegger ne da sperante pentru Terminator 6. Intr-un interviu acordat pentru Australia Channel 9 el spune ca Terminator 6 se va produce si ca asteapta cu nerabdare filmarile.

Este interesant ca in 2019 drepturile pentru franciza acestui film ii vor reveni lui James Cameron.

THE BAD BATCH –  romantic horror-thriller cu Jim Carrey si Keanu Reeves

Scenariul: o poveste de dragoste intr-un Texas apocaliptic dintr-o comunitate de canibali. Canibalul musculos (Jason Momoa) incalca regulile “nu te juca cu hrana ta” , unde hrana este Suki Waterhouse.

Jim Carrey joaca rolul unui pustnic.

Regizorul fimului Ana Lily Amirpour spune despre film : ” este un mix de comedie ciudata si ceva violent, ca si cum El Topo (western) si Dirty Dancing au avut un copil”.

Un film ciudat cu o distributie interesanta. Nu exista inca o data exacta de lansare dar daca filmarile au inceput deja avem o sansa sa urmarim acest film in 2017.

TRAILER SKY SHARKS –  horror fantasy cu zombi calare pe rechini inaripati 🙂

Cand veti spune ca Hollywood-ul nu mai are idei noi, sa va uitati la acest film/trailer. Pentru ca orice idee, nu conteaza cat de ridicola este, gaseste finantare.

Scenariul : In adancul Antarcticii, o echipa de geologi descopera un vechi laborator nazist unde s-au facut experimente pe rechini care pot zbura si care sint directionati de zombi cu mutatii genetice. Eliberati de acesti geologi, ei pot fi opriti numai de o echipa speciala care se numeste ” Dead Flesh Four” si care este formata din soldati care au murit in razboiul din Vietnam.

Printre sughiturile de ras am gasit totusi inspiratia de a traduce acest scenariu de mai sus 🙂

Filmul se va lansa in pe 1 septembrie 2017.

Trailer:

TRAILER MOTHER’S DAY – cu Jennifer Aniston si Julia Roberts

Scenariul: Doua povesti diferite pentru doua mame, se intersecteaza de Ziua Mamei. Julia Roberts este o mama care lucreaza in televiziune si Jennifer Aniston este o mama recent divortata.

O comedioara cu si despre mame, marca Aniston. Filmul se va lansa in aprilie 2016.

TRAILER THE NICE GUYS – cu Ryan Gosling si Russell Crowe

Scenariul : In anii Los Angelesul anilor 70, un detectiv particular (Ryan Gosling) si un detectiv (Russell Crowe) trebui sa lucreze impreuna pentru a elucida disparitia unei fete, care la o prima vedere pare ca nu are legatura cu o crima a unui star pentru filme adulti. In timpul investigatiei, cei doi descopera o conspiratie care duce pana la cel mai inalt nivel.

Filmul va avea premiera pe 20 mai 2016.

Chiar daca imdb l-a incadrat la categoria thriller, crima/mister, trailerul imi da perceptia pe alocuri de comedie. Din pleiada de filme care vor iesi pana in vara, acesta pare filmul spre care merita sa ne indreptam atentia.