Primul trailer Game of Thrones sezonul 6

Primul trailer Game of Thrones sezonul 6 are 30 de milioane de vizualizari in primele 24 de ore si stabileste un record pentru HBO, depasind precedentul record de 27 de milioane vizualizari pentru trailer la sezonul 4.

Acest record este suprinzator, avand in vedere ca sezonul 6 este primul sezon in care serialul nu va mai respecta cu strictete cartea lui George R.R. Martin.

“He dreamt an old dream, of three knights in white cloaks, and a tower long fallen, and Lyanna in her bed of blood” (“A visat un vis mai vechi, cu trei cavaleri in mantii albe, și un turn cazut, și Lyanna in patul ei de sange”)- asa incepe capitolul 39 din cartile lui George R.R. Martin. Adica exact ce vedem printre secventele din trailer : un Eddard Stark tanar, care se bate cu trei cavaleri in armura Targaryen. Sint multe amanunte care pot fi dezbatute si trailer-ul a fost discutat secventa cu secventa aici, dar intrebarea la care toti vrem raspunsul este: Jon Snow este mort sau nu, si HBO se joaca cu mintile noastre. Trailer-ul incepe cu corpul lui Jon in armura si pregatit de inmormantare (“He’s gone” spune  Davos) si se sfarseste cu corpul lui Jon pazit lupul lui, si Davos care ce cauta la Zid?

Cea mai populara teorie este ca Davos va incerca sa aduca corpul lui Jon catre Melisandre pentru a-l putea readuce la viata. Va juca Kit Harington cel mai usor rol al vietii lui in sezonul 6? Cel al unui corp neinsufletit si atat?

Alte momente importante din acest trailer:

  • Bran Stark si leader-ul White Walkers sint unul langa celalalt (o viziune?)
  • Jorah Mormont si Daario Naharis descopera inelul abandonat de Daenerys Targaryen. Este Dany prizoniera Dothraki si va reusi sa-i convinga sa lupte alaturi de ea?

Raspunsurile vor curge incepand cu data de 24 aprilie cand va incepe sezonul 6 🙂

Trailer Game of Thrones sezonul 6: