Repetitia pentru nunta – Sofia Vergara

Repetitia pentru nunta - Sofia Vergara

Repetitia pentru nunta  – Sofia Vergara si probabil ca la aceasta ora este deja casatorita cu actorul Joe Manganiello.

O scurta recapitulare a extravagantei nuntii Sofiei :

Aranjamentele florale vor fi facute de Jeff Leatham, un celebru florist cu magazine in Paris si New York. El s-a mai ocupat de nuntile pentru Tina Turner, Eva Longoria si Chealsea Clinton:

We r almost ready!! @jeffleatham ?????

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Repetitia pentru nunta - Sofia Vergara Repetitia pentru nunta - Sofia Vergara Locatia va fi hotelul The Breakers din Palm Beach Florida. Meniul de nunta ale acestei statiuni are preturi care incep de la 350 dolari pina la 700 dolari de persoana si sint asteptati sa vina cel putin 400 de invitati.
  Bijuteriile : Sofia va purta bijuterii  Lorraine Schwartz cand va spune DA. Este acelasi designer ca i-a facut inelul de logodna  
  Petrecerea de la piscina : Joe si Sofia vor inchiria zeci de cabane pentru petrecere. Pretul pentru o cabana pe zi este de 600 USD si include valetul personal.  

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Este a doua nunta pentru Sofia, care a spus : ‘I already got married before. I think I’m past that virgin look. I want to look sexy. I want to look great. I want to look good and [wear] something that I know is going to look good in pictures.’

Ii doresc numai bine Sofiei, merita toata fericirea pe care o afiseaza. Este o femeie frumoasa, si puternica. Ea a luptat cu cancerul tiroidian, o casnicie esuata si o logodna cu scantei si a trecut cu bine prin toate.