Suicide Squad trailer – Will Smith si Jared Leto. Un alt comic book revival

suicide squad
Scenariul pentru filmul Suicide Squad : o agentie guvernamentala  recruteaza cei mai periculosi prizonieri pentru a infiinta o echipa destinata misiunilor secrete, in schimbul libertatii lor.

Adica xXx intalneste Guardians of Galaxy, dar pe pamant. Filmul se va lansa in august 2016.

Ce spune Will Smith despre colaborarea lui cu Jared Leto, in acest film:

“I’ve never actually met Jared Leto. We worked together for six months and we’ve never exchanged a word outside of ‘Action!’ and ‘Cut!’ … I literally have not met him yet. So, the first time I see him will be ‘Hey, Jared. What’s up?’ He was all in on the Joker.”

Explicatia pentru care Will spune ca in pofida faptului ca filmeaza cu Jared, nu l-a intalnit pe acesta , este actoria metodista pe care o practica Jared. Actoria metodista : intri in rolul personajului si nu mai iesi din el pina la sfarsitul filmarilor.

Nu am nici o parere despre modul in care unii actori inteleg sa-si faca rolul. Dar m-as speria daca de exemplu un pervers ar intra in rol si nu ar mai iesi 🙂

Jared este atat de metodist ca i-a trimis colegei lui actrite de platou, Margot Robbie, un sobolan, pentru ca asa ar fi facut caracterul lui Joker pentru caracterul ei Harley Quinn.

Cate face Jared in numele artei ..