Trailer The Boss Baby cu vocea lui Alec Baldwin

The Boss Baby este reteta de succes pentru orice film animat. DreamWorks Animation impreuna cu regizorul filmului Madagascar va invita sa-l intalniti pe cel mai ciudat bebelus. El poarta costum, vorbeste cu vocea ragusita a lui Alec Baldwin si este..un Boss.

Scenariul este explicat in titlul filmului : un bebelus da peste cap viata unei familii si povestea este vazuta prin ochii unui baietel de 7 ani, Tim. Un bebe in costum si cu servieta va face echipa cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul miselesc al directorului general Puppy Co.

Metafora sau nu, un bebe este boss-ul unei familii. Toata lumea se invarte in jurul lui, programul familiei este adaptat dupa programul lui, si eventual devine seful 🙂

Dar daca metafora prinde viata si bebelusul dependent de cafea, imbracat la costum iti vorbeste cu vocea lui Baldwin?

Filmele animate sint si vor fi cele mai profitabile filme. Nu stiu cat dureaza o randare pentru animatii 3D, dar probabil ca in total un film de desene este mult mai putin stresant de produs decat un film in care ai actori care joaca sau nu bine dupa scenariul filmului.

Ramine doar sa potrivesti vocile actorilor pentru personajele animate, si aici DreamWorks pare ca a excelat : pe langa Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow si Miles Bakshi sint voci in acest film.

The Boss Baby va avea premiera in martie 2017