Stranepotul lui Bram Stoker promite o noapte macabra de Halloween

stoker
Airbnb

Stra-stranepotul lui Bram Stoker, Dacre Stoker, ne promite o noapte horror pe 31 octombrie la Castelul Bran, cel care a inspirat povestea lui Dracula.

Dacre in parteneriat cu Airbnb ofera unor persoane amatoare de senzatii tari ocazia de a dormi in sicrie si de a explora castelul care va fi special amenajat pentru a fi explorat de Halloween.

stoker
Airbnb

Pentru a avea sansa de a petrece noaptea in stil Dracula trebuie sa raspundeti la intrebarea “Ce i-ati spune Contelui daca ati fi pus fata in fata cu el in castelul sau?” in maxim 500 de cuvinte, adica in jur de o pagina. Trebuie mentionat ca raspunsul trebuie trimis in una dintre urmatoarele limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, portugheza, chineza, japoneza sau coreana pana pe 26 octombrie la ora 12 noaptea. Iar “norocosii” castigatori trebuie sa respecte regulile casei:

  • fara usturoi sau produse cu aroma de usturoi;
  • fara bijuterii din argint;
  • nu e voie sa puneti vesela in forma de cruce;
  • trebuie avut grija la liliecii din turnul castelului;
  • inchiderea draperiilor inainte de rasarit;
  • Contele nu este amatorul selfie-urilor in oglinda 🙂

Stoker promite pe pagina Airbnb si transportul din orice locatie din lume pana la castel, cina pe 31 octombrie si micul dejun pe 1 noiembrie. Pe aceeasi pagina ni se promite ca Dacre Stoker va intampina castigatorii la castel si le va raspunde tuturor intrebarilor legate de miturile din Transilvania (!).

stoker
Airbnb

Intrati in castel si explorati coridoarele labirintice luminate de lumanari, ungherele infioratoare si scarile zgomotoase cat inca este lumina afara. Puteti vizita cele 57 de camere, din turnul intunecat la criptele de la subsol; va veti putea bucura de privelistea Carpatilor de pe terasa in timp ce soarele apune. Se spune ca musafirii nepoftiti bat la usa cat este luna pe cer. Un pasaj secret la primul etaj duce in camera de luat masa unde va asteapta cina la lumina lumanarilor, preparata exact ca in romanul lui Bram Stoker. Dupa masa bogata in sange (probabil carne rosie) veti putea sa va odihniti in sicriele decorate cu catifea luxurianta din cripta Contelui, ne mai spune Stoker.

Pentru a vedea toate cerintele ce trebuie indeplinite pentru a dormi de Halloween in Castelul Bran intrati aici.

Ideea pare ceva de tipul once in a lifetime pentru cei care vor sa-si creasca pulsul inimii si sa incerce ceva diferit. Iar daca ai alaturi jumatatea sau cel/cea mai bun prieten/a cu atat mai bine. Din nefericire, insa, curajosii vor trebui sa reziste o noapte fara TV si Wi-Fi. Acestea fiind zise nu stiu ce e mai infricosator dormitul in sicrie sau lipsa internetului 🙂