Big Little Lies cu Reese Witherspoon are in sfarsit un trailer

big little lies
Reese Whiterspoon/Facebook

Big Little Lies este cel mai recent pariu facut de catre cei de la HBO pentru un serial. Acesta va avea sapte episoade adaptate dupa cartea cu acelasi nume publicata in 2014 de autoarea Liane Moriarty, care a urcat destul de rapid pe lista bestsellerelor.

big little lies
James Tupper/Facebook

Despre ce e vorba in Big Little Lies?

Daca din trailer deducem cateva imagini marine superbe, si vreo doua-trei mamici amatoare de sport, Big Little Lies in sine, la fel ca si cartea e catalogata drept comedie neagra. Trei femei devin prietene dupa ce fac cunostinta in momentul in care-si duc copii la scoala. Sub zambetele binevoitoare se afla mai multe drame: Madeline e suparata ca fiica ei e tot mai atasata de noua sotie a fostului, Celeste este abuzata fizic de sotul bancher iar Jane il cauta in zadar pe tatal fiului ei avut dupa o aventura de o noapte. Copiii au la randul lor mici probleme la scoala iar intreaga poveste culmineaza cu moartea suspicioasa a unuia dintre personaje. Cine e de vina, cine ascunde detalii si daca va rezista prietenia celor trei femei ramane de vazut la inceputul lui 2017.

Pe langa Reese Witherspoon care nu mai are nevoie de nicio introducere, in Big Little Lies mai apar Nicole Kidman (Moulin Rouge, The Hours, Nine), Shailene Woodley (The Spectacular Now, The Fault in Our Stars, Divergent), Alexander Skarsgård (True Blood, The Legend of Tarzan, Zoolander), Laura Dern (Jurassic Park, I am Sam, Little Fockers), James Tupper (Revenge, Men in Trees, Little Fockers), Adam Scott (Parks and Recreation, Sleeping with Other People, Tell Me You Love Me), si Zoë Kravitz (Divergent, Californication, X-Men: First Class).

big little lies
Big Little Lies/Facebook

Iar daca Shailene Woodley are experienta in productii TV (a jucat in The Secret Life of the American Teenager pentru cinci sezoane), atat Reese Witherspoon cat si Nicole Kidman sunt amatoare in serialele TV asa ca sunt tare curioasa cum vor evolua in aceste cateva episoade.

La acest film au lucrat Jean-Marc Vallée (cunoscut pentru productii ca Dallas Buyers Club si Wild, in care a colaborat cu Whiterspoon) si David E. Kelley (care a colaborat si la serialele Ally McBeal si The Crazy Ones).

Cum mai multe serii create de HBO au avut succes rasunator (Game of Thrones, True Blood, Westworld), nu ar mira pe nimeni ca si aceasta serie scurta sa fie destul de aclamata.