Ariel Winter din Modern Family se simte hartuita pe social media

ariel winter

Ariel Winter, actrita cunoscuta in special datorita serialului de comedie Modern Family este criticata deseori atat de fani cat si de paparazzi pentru ca nu arata ca un model si pentru ca are un bust prea mare (desi a facut o operatie de micsorare). De aceasta data Ariel vorbeste pe larg cu cei de la revista Seventeen despre cicalelile de pe social media, despre planurile de viitor, si despre rochia de la absolvirea liceului. De fotografii s-au ocupat Jessica si Collin Stark.

despre judecata celor de pe social media: este dificil sa fii asa constient de cum arati iar ceilalti sa poata sa iti spuna ce cred despre tine. Inainte de Twitter si Instagram, orice ai fi crezut despre o persoana publica nu aveai cum sa-i spui. Acum ma trezesc dimineata si gasesc tweeturi despre cat sunt de grasa si urata bla bla bla. Cand eram mai mica toate aceste comentarii ma afectau mult. Acum trei sau patru ani as fi fost devastata pentru astfel de mesaje. Sora mea m-a ajutat sa inteleg ca lumea te critica indiferent de cum arati. Imi spun in fiecare zi ca arat fabulos. Cu toate astea nu renunt la social media. M-am fortat sa invat sa reactionez si la bine si la rau pentru ca stiu ca multe fete au nevoie de imagini pozitive. Cred ca va fi benefic ca multe dintre femeile cunoscute sa discute temele dificile intr-un mod pozitiv. Daca pierzi pe cineva din lupta asta nu ar avea prea mult sens.

https://www.instagram.com/p/BLg_7a2B0lz/?taken-by=arielwinter

Ariel Winter a vorbit putin si despre planurile de a merge la UCLA: sunt pregatita sa cunosc grupuri cat mai diverse de pusti din medii diferite si din locuri diferite si abia astept sa invat sa fiu resposabila de cursurile mele. Cred ca o sa fie grozav.

despre costumatia sa destul de minuscula de la petrecerea de absolvire: aratam grozav in ea, imi placea la nebunie si asta e tot ce conteaza pentru mine. Exista atat de multe subiecte mult mai importante in lumea asta decat sanii mei.

https://www.instagram.com/p/BLjfSlejbdI/?taken-by=arielwinter

Problema lui Ariel Winter nu e critica in sine de pe Instagram & co desi cum a spus si ea oricum ai fi esti criticat. Problema ei e ca pune o multime de poze care o arata ca femme fatale, pardon girl fatale cand ea e de fapt o pustoaica de 18 ani si din ce am vazut la comentariile negative multi au trecut de la fetita simpatica si inocenta din Modern Family la tanara care nu lasa loc imaginatiei.

Intreg interviul poate fi citit aici.