Ultimul trailer pentru filmul Rogue One – wow

Ultimul trailer pentru filmul Rogue One ne confirma ca acest film poate fi extraordinar.

In afara de aura englezeasca pe care o dau actorii, care sint cu predilectie englezi, totul pare old school. Sentimentul de vechi amestecat cu nou, efectele si ..Darth Vader.

Sint multe lucruri explicate in acest trailer, care pare ca este dintr-un alt film, fata de primul teaser in care nu aveam atat de multa informatie.

Jyn Erso (Felicity Jones) este recrutata de fortele rebele, dar acum intelegem si de ce. Vedem o scena in care Jyn, copil fiind, este abondonata de tatal ei (Galen), care este fortat sa o faca, pentru a o proteja. Dintr-o data caracterul ei devine central, piesa de rezistenta care lipseste pentru a putea fura planurile pentru Death Star. Este un quest de o viata pentru un copil care vrea sa-si salveze tatal. Galen este personajul care a facut posibila constructia Death Star si cel mai probabil impotriva vointei lui. Il va putea salva Jyn pe tatal ei, Glen?

Jyn este prinsa de trupele imperiale dar salvata de rebeli, de pe planeta Jedha. Stim ca Jedha are o semnificatie aparte pentru Jedi, un fel de Mecca pentru cei care vor sa-si foloseasca Forta. Un fragment de statuie al unui Jedi, de pe planeta Jedha:

e7uvxfdbwwsokitbbwqj

Sint un nerd Star Wars si am un sentiment bun in privinta acestui film. Dar sint extrem de subiectiva 🙂

Action, action si Darth Vader, ne place, place, place. Deja am sentimentul de Craciun, cand stiu ca voi fi in sala de cinema pe 16 decembrie.

Filmul va avea premiera pe 16 decembrie si ne apropiem de sfarsitul listei cu filmele bune de vazut in 2016.