Samsung ofera 100 USD daca va schimbati Note 7

Samsung ofera 100 USD

Samsung ofera 100 USD daca va schimbati telefonul Note 7 prin programul ‘Note7 Refund and Exchange Program’. Nu va entuziasmati inca, este un program conceput deocamdata pentru SUA.

In notificarea oficiala de la Samsung compania spune urmatoarele:

  • clientii vor primi un credit de 100 USD daca isi schimba telefonul Note 7 cu orice alt telefon marca Samsung
  • clientii vor primi un credit de 25 USD daca isi schimba telefonul Note 7 cu o alta marca de telefon

Nu vreau sa inmultesc aceasta suma cu milioanele de unitati vandute, pentru ca nu de acolo va veni pierderea uriasa pe care o va avea Samsung. Intreg brandul Note va fi afectat de acest urias esec.

Specialistii au estimat o pierdere de 5 miliarde de dolari numai din procesul de rechemare Note 7 si pierderea in vanzarile estimate pentru acest telefon.

Parte din declaratia Samsung:

“Working in partnership with the CPSC, carriers and retailers, Samsung is maximizing its reach to Note7 owners through multiple touchpoints, including direct communications, customer service, social media, marketing and in-store communications, to ensure users are aware of the program, understand their options and participate in the U.S. Note7 Exchange Program”

CPSC = Consumer Product Safety Commission, adica un fel de Protectia Consumatorului.

Ca intotdeauna, Europa reactioneaza mai incet dar putem urma potecile batatorite de americani si sa ne inspiram. Intr-adevar protectia brand-ului Apple, produs made in USA, poate avea un mic rol in rapiditatea cu care reactioneaza SUA in scandalul Note 7.

Ma incearca o mica tristete care vine din insatisfactia pe care o am cand nu primesc cadoul promis. Am scris foarte multe articole in care am laudat Note 7 pentru ca este/era un telefon extraordinar.

Inca odata, spun ca, nu inteleg ce fel de departament de testare si calitate are compania Samsung. Nici la aceasta ora nu se poate reproduce defectul care duce la aparitia defectiunilor!