Kylie Jenner vorbeste despre stresul de a fi un Kardashian

kylie jenner
Kylie Jenner style/Facebook

Kylie Jenner una dintre cele mai populare vedete americane (16 milioane de fani pe Facebook, 76 milioane pe Instagram si 18 milioane pe Twitter) a pozat pentru revista Complex si a oferit un interviu sincer in care a vorbit despre injectiile cu botox & minciunile initiale, despre pauza de la relatia cu Tyga si despre perioadele dificile din viata ei. De fotografii s-a ocupat Sasha Samsonova.

despre injectiile cu botox: a fost una dintre insecuritatile mele. Un tip pe care-l sarutam mi-a spus ca era surprins ca sarut bine desi am buze foarte mici. Mi s-a parut asa de jignitor. De atunci mereu am crezut ca prima oara imi sunt remarcate buzele. Credeam ca nimeni nu vrea sa ma sarute. Aveam mai putin de 17 ani pe atunci. Nu am recunoscut pentru ca m-am gandit la ce vor crede mamele si copiii lor, fanii mei. Nu am vrut sa fiu un exemplu negativ. Nu am vrut ca lumea sa creada ca trebuie sa-ti aranjezi buzele pentru a te simti bine in pielea ta. Au crezut ca am innebunit de minteam despre asta pentru ca era destul de evident. Imi doresc sa fi fost cinstita si sa fi recunoscut la acel moment dat.

despre pauza de la relatia cu Tyga: voiam sa vad cum este fara el. Ne-am dat seama pana la urma ca asta nu e ceea ce ne dorim.

Kylie Jenner a vorbit si despre cum e sa fie in familia Kardashian: cand eram mica mereu ma gandeam la numele surorii mele, Kim. Crescand alaturi de ea, mereu ii stiam numele iar acum i-l stia toata lumea. Era o nebunie! Este altceva cand spui acum: Kim Kardashian. Acum cand imi spun numele, toata lumea il stie si pe al meu.

despre perioadele dificile din viata ei: eram extrem de anxioasa. Nu prea ieseam din casa. Daca voiam sa merg la film, nu mai puteam respira si incepeam sa plang. Sunt suprinsa ca nu m-a filmat nimeni. Ma simteam ca o prizoniera si toata lumea ma putea vedea. Simteam ca toti ma urasc. Am invatat sa iau lucrurile mai usor, sa ma concentrez pe chestiile care imi plac, si sa spun ‘nu’ lucrurilor pe care nu voiam sa le fac. Obisnuiam sa fiu de acord cu toate insa atunci cand mi-am luat viata in propriile maini, am inceput sa ma simt mai bine.

Intregul interviu poate fi citit aici.