Trailerul pentru Army of One – comedie cu Nicolas Cage

Trailerul pentru Army of One are potential pentru o comedie reusita. Scenariul este adaptat dupa un articol din revista GQ despre un muncitor in constructii, care ramas fara slujba si echipat doar cu o sabie cumparata de pe canalul de shopping, porneste intr-un quest spre Pakistan, pentru a-l ucide pe Osama bin Laden.

Da, suna hilar, si s-a intamplat cu adevarat. Gary Faulkner aici interpretat de Nicolas Cage, face aceasta calatorie pentru ca asa i-a dictat Dumnezeu, care este interpretat de actorul Russel Brand.

In timp ce pentru Nicolas Cage nu mai am demult admiratia pe care o aveam cand a jucat in Face/Off sau Leaving Las Vegas, Russel Brand mi se pare un personaj interesant, care in rolul potrivit poate duce singur o comedie.

Cage isi poate spala pacatele pentru rolurile jucate pe banda rulanta, ca sa-si poata acoperi datoria financiara uriasa pe care o are la fiscul american, si pare ca de aceasta data alege o comedie in detrimentul rolurilor dramatice care nu i se mai potrivesc.

Dealtfel filmul in care mie mi se pare ca acesta a stralucit, este o comedie, Amos & Andrew, si va recomand filmul cu placere, mai ales daca va place si actorul Samuel L. Jackson cu care face un duo memorabil.

Acesta va fi al cincelea (!) film in care joaca Nicolas Cage in anul 2016 : The Trust, Dog Eat Dog, Snowden, si USS Indianapolis: Men of Courage. Da, probabil ca actorul nici nu mai doarme in patul de acasa, dar este nevoie de cash 🙂

Filmul va fi disponibil online in SUA incepand cu data de 4 noiembrie si pe DVD/Blu-ray incepand cu 15 noiembrie. Este regizat de Larry Charles care este cunoscut pentru contributia la scenariile serialului Seinfeld (primele 5 sezoane) si pentru ca a mai regizat filmele Borat, Brüno, si The Dictator.