Jennifer Aniston, adorabila intr-o reclama la o companie aeriana

jennifer aniston
Emirates/Facebook

Jennifer Aniston apare in cel mai recent promo al companiei aeriene Emirates Airlines. Actrita cunoscuta din serialul “Friends” si din filme de comedie este imaginea celui mai nou avion al companiei arabe, Airbus A380.

In noua reclama, Jennifer apare alaturi de un pusti pe nume Cooper care ii ‘invadeaza’ spatiul personal de la clasa intai, asta nu inainte de a introduce in scena baia imensa (shower spa) din avion in care actrita de 47 de ani se aranjeaza.

jennifer aniston
Screenshot

Ea il roaga pe pusti sa ii spuna Jen iar Cooper devin Coop. Cei doi pleaca spre locul parintilor astfel ajungand sa exploreze facilitatile avionului de la clasa intai la business (controlere cu touchscreen, scaune mari etc). Pustiul simpatic ii marturiseste lui Jen ca vrea sa devina pilot de avion cand va fi mare si sa conduca un avion similar celui cu care calatoreau.

Jennifer Aniston si Coop fac o pauza in aventura lor pentru a bea suc de morcov (? nu prea imi dau seama de unde au ajuns la morcov).

Jennifer Aniston
Emirates/Facebook

Cei doi ajung la clasa economic unde parintii sunt uimiti cand vad vedeta de film (desi nici nu bagasera de seama ca le lipseste fiul). Jennifer ramane alaturi de tata si de copii la economic si o “lasa” pe mama in locul ei la clasa intai unde se bucura de comoditatea oferita de un scaun mai mare si de entertainment. Finalul e destul de previzibil: Jennifer Aniston si pustiul se joaca jocuri video.

Acesta nu e primul promo al lui Jennifer Aniston pentru compania din Dubai, ea aparand si anul trecut intr-o reclama pentru care se spune ca a primit 5 milioane de dolari. Iar daca aceasta reclama aduce mai mult cu unele filme de tip family ale sale, vechea reclama a fost aspru criticata, vedeta fiind vazuta ca elitista pentru ca trata conditiile de la clasa economica ca un cosmar. Dand dovada ca au invatat din gresilele trecute, Emirates dovedeste cu aceasta reclama ca intreaga varietate de scaune (de la business la economic) ofera confortul dorit de fiecare dintre noi.