Samsung a oprit productia pentru Galaxy Note 7

Samsung a oprit productia pentru Galaxy Note 7

Samsung a oprit productia pentru Galaxy Note 7. In sfarsit. Agonia acestui model care explodeaza si dupa ce s-a inlocuit produsul, trebuia sa ia sfarsit.

Cred ca, evenimentele dupa lansarea acestui model vor ramane mult timp subiect de gluma pe internet:

Samsung a oprit productia pentru Galaxy Note 7

Samsung nu a facut inca nici un comentariu oficial dar revista Wall Street spune ca, compania a suspendat productia pentru Note 7.

AT&T, Verizon si T-Mobile au anuntat deja ca vor inceta sa vanda aceste telefoane catre abonatii lor. Ei vor accepta in continuare cererile de inlocuire, dar in acelasi timp vor oferi clientilor si o alternativa pentru alt model la schimb.

Ce spune Verizon:

“Samsung is working with the Consumer Product Safety Commission to investigate the safety of replacement Samsung Galaxy Note7 smartphones. While the investigation is underway, Verizon is suspending the exchange of replacement Note7 smartphones. Any Verizon customer concerned about the safety of their replacement Note7 smartphone may take it back to the original point of purchase to exchange it for another smartphone. Verizon online customers may also exchange their replacement Note7 smartphones at Verizon stores”


Daca sinteti din Romania si ati facut pre-comanda pentru Note 7, probabil ca ati anulat comanda. Si daca nu a fost posibil, puteti incerca sa optati pentru alt model, cu speranta ca si furnizorii romani se vor alinia la cei din SUA.

Ca posesor de telefon Samsung (nu este Note 7), sint dezamagita de modul in care compania care s-a imbatat prea rapid cu succesul pe care l-a avut cu gama S6, a procedat cu testele de acceptanta ale modelului Note 7. S-au grabit sau s-au zgarcit, nici nu mai conteaza.

Au reactionat destul de rapid prin rechemarea de 2.5 milioane de unitati, dar pare ca problema este mult mai complicata decat bateria, din moment ce si unitatile schimbate au aceesi problema.

Samsung are o problema cu departamentul de calitate si testare a unitatilor? Mai mult ca sigur.