Emily Blunt vorbeste despre viata in New York

emily blunt
Emily Blunt/Facebook

Emily Blunt, cunoscuta pentru filme ca Sicario, The Devil Wears Prada sau mai noul The Girl on the Train, apare pe coperta numarului din noiembrie al revistei InStyle. Actrita in varsta de 33 de ani vorbeste despre viata in New York si Los Angeles (ea fiind britanica), cum e viata ca proaspat mamica, despre stilul personal si despre deficientele de vorbire. Emily a purtat tinute Stella McCartney, fiind fotografiata de catre Thomas Whiteside.

despre viata in New York si LA: nimeni din orasul asta nu stie sa faca ceai […] Majoritatea celor din Brooklyn ne respecta, ni se ofera intimitatea de care avem nevoie, asa ca ma simt protejata. Nu urla nimeni la mine in mijlocul strazii. Oamenii imi spun ca le plac filmele mele si camt atat. In Los Angeles sunt vedete peste tot asa ca exista o alta atitudine fata de celebritati. Exista asteptati. ‘Trebuie sa faci o poza cu mine,’ este o sintagma pe care o aud constant.

Emily Blunt a vorbit putin si despre viata de proaspat mamica: dupa ce am ajuns de la spital nu am facut dus o saptamana iar apoi am mers cu John la un restaurant. Am rezistat doar o ora.

despre stilul personal: imi plac pantalonii cu talie inalta. In prezent nu mai port blugi. Pentru covorul rosu imi plac hainele care imi pun in valoare silueta. Nu ma pricep sa reflect un stil girlie asa ca port rochii cu crapaturi in culori puternice.

despre deficientele de limbaj: cred ca esti format de greutatile pe care le intampini si pe care le depasesti. Am fost cicalita de cei din jur si chiar si azi nu suport persoanele nepoliticoase care ii hartuiec verbal pe ceilalti. Era greu sa spun numele de persoane pentru ca nu e ca in cazul cuvintelor de zi cu zi pe care le poti inlocui cu unele similare. Chiar si acum cand sunt obosita sau simt ca toate privirile sunt atintite asupra mea imi e greu sa-mi gasesc cuvintele. Atunci cand sun o persoana necunoscuta trebuie sa ma pregatesc mental. Fac o pauza intre momentul in care sunt intrebata cine e la telefon si raspund ca Emily Blunt.

Interviu poate fi citit aici.