Serialul Luke Cage : atat de bun incat a blocat Netflix

Serialul Luke Cage se bucura de un succes imens. Lansat pe Netflix, si bazat pe caracterul cu super puteri de la Marvel, Luke Cage este cunoscut in benzile de desene animate si ca Power Man. Duminica seara , pe 30 septembrie, streamingul Netflix a cazut in timp ce acest serial si-a facut debutul pe retea.


Despre ce vorbim? Fata de postul de aici in care discutam trailer-ul.

Luke este caracterul pe care l-ai vazut deja in serialul Jessica Jones. Insa serialul Luke Cage nu este gandit ca o continuare, actiunea fiind independenta fata de cea din serialul Jessica Jones.

Scenariul pe scurt : Luke Cage a facut parte dintr-o banda de cartier pana cand a fost acuzat de omucidere. In puscarie, s-a oferit voluntar pentru un experiment medical. Acesta a esuat, iar Luke a obtinut puteri nebanuite. Folosindu-si puterile nou descoperite, Cage evadeaza si devine un mercenar super erou. Dusmanul sau de moarte este Willy Stryker, cu care Luke a copilarit impreuna in cartierul Harlem. Stryker este cel care i-a inscenat lui Luke o tranzactie de droguri in urma careia acesta din urma ajunge la inchisoare.

Serialul este in mare parte cu si despre oameni de culoare, se petrece in Harlem si exploreaza o parte din cultura afro-americana. Este posibil ca o parte din succesul pe care il are sa fie lipsa de seriale cu super eroi de culoare, care este in sfarsit implinita prin Luke Cage.

 

Luke este Capitanul America al cartierului Harlem.

Review-urile excelente par sa vina mai mult dinspre critici din moment ce rotten tomatoes da un scor de 96% de la criticii de film si 79% de la public. In timp ce metacritic da un scor asemanator de 79.