The Edge of Seventeen: trailer oficial cu Hailee Steinfeld

The Edge of Seventeen
The Edge of Seventeen/Facebook

Comparat de critici cu filme ca The Breakfast Club, Clueless, sau Mean Girls, noul film al lui Hailee Steinfeld, The Edge of Seventeen reflecta una dintre cele mai agitate perioade din viata cuiva, adolescenta.

Despre ce e vorba in The Edge of Seventeen?

In prim-plan o avem pe Nadine o adolescenta de 17 ani care se imparte intre scoala si prietena ei cea mai buna, Krista. Lucrurile se “complica” pentru tanara in momentul in care afla ca fratele ei mai mare, un star al echipei de fotbal american al liceului se intalneste cu prietena ei si o atrage in gasca de adolescenti populari. Ramasa sa-si petreaca timpul singura, Nadine il intalneste pe un tip ciudat pe nume Erwin Kim caruia ii trimite SMS-uri mult prea detaliate. Intr-un alt plan o vedem pe mama fetei care are la randul ei probleme si care spune ca oamenii de succes doar se pricep mai bine sa si le ascunda dar si pe profesorul de istorie care ii este mentor si confident.

The Edge of Seventeen are cativa actori cunoscuti mai ales pentru rolurile din serialele TV pe langa rolul principal ocupat de Steinfeld (Pitch Perfect 2, Ender’s Game, Romeo & Juliet), respectiv Haley Lu Richardson (The Bronze, Ravenswood, The Last Survivors), Blake Jenner (Glee, Everybody Wants Some!!, Supergirl), Woody Harrelson ( The People vs. Larry Flynt, The Messenger, True Detective), Kyra Sedgwick (Loverboy, The Closer, Brooklyn Nine-Nine) si Eric Keenleyside (Once Upon a Time, Hellcats, The Interpreter).

View this post on Instagram

Life is a slurpee. Suck it. #EdgeOf17

A post shared by The Edge of Seventeen (@theedgeofseventeen) on

The Edge of Seventeen este debutul ca director al lui Kelly Fremon Craig, filmul fiind produs de catre James L. Brooks (care a mai lucrat la productii importante ca Terms of Endearment [pentru care a fost recompensat cu trei premii Oscar], Broadcast News, Big, Say Anything, The Simpsons, Jerry Maguire si As Good as It Gets) si Richard Sakai (Spanglish, Riding in Cars with Boys, The Simpsons Movie).

View this post on Instagram

Well, this is awkward. #EdgeOf17

A post shared by The Edge of Seventeen (@theedgeofseventeen) on

Desi The Edge of Seventeen nu e cine stie ce capodopera cinematografica, are cateva momente amuzante, o poveste cat de cat originala si ne face sa ne gandim cu nostalgie la adolescenta. Filmul a debutat in septembrie in cadrul Toronto International Film Festival (TIFF) pentru restul lumii fiind disponibil incepand cu 18 noiembrie.