Demi Lovato o critica pe Taylor Swift in Glamour

demi lovato
Demi Lovato/Facebook

Demi Lovato este de nerecunoscut in noul pictorial realizat pentru revista americana Glamour. Insa nu asta a surprins cel mai mult ci faptul ca o critica in interviu pe compatrioata Taylor Swift, cu care era la un moment dat buna prietena.

Demi a mai vorbit si despe despartirea de actorul Wilmer Valderrama si despre cum se simte in prezent.

In pictorial, cantareata a purtat tinute Neiman Marcus, Junk Food Clothing Co., Diesel, Moschino, si American Apparel, de fotografii ocupandu-se Carter Smith.

despre Taylor Swift, pe care a mai criticat-o spunand ca nu este feminista: As vrea sa recunoasca. Mie nu mi-e teama sa spun ca femeile sunt platite mai putin decat barbatii in Statele Unite si cat de gresita e ideea asta. Sa vorbesti despre asta este primul pas. Si cred ca fiecare femeie isi are rolul ei intr-un fel sau altul. Insa cred ca in anumite situatii, anumite persoane ar putea face mai mult daca au incorporat asta in brandul lor. Sa fiu sincera, si cred ca asta ma va baga in belele, nu cred ca oricine care face parte din ‘gasca’ [Taylor Swift si-a numit de mai multe ori grupul de prietene ‘gasca’] are un corp normal. Este o imagine falsa pe care o proiecteaza in ceea ce priveste cum ar trebui sa arate lumea. Nu e real, nu e realist. Si cred ca lansarea unui  cantec in care o distrugi public pe Katy Perry nu reprezinta niciun favor adus miscarii feministe. Cu totii gresim dar atunci cand vine vorba de a trage linia si ma intreb daca sunt feminista, raspunsul e da, pentru ca spun ce cred.

despre despartirea de Valderrama: cred ca e sanatos sa poti incepe o relatie cu altcineva. In perioada in care eram impreuna cu el, eram mai mereu bolnava. Mereu era ceva in neregula cu mine. A trebuit sa renunt la asta. A fost greu sa ma indepartez de persoana care ma cunostea cel mai bine; dar poate fi bine sa incepi ceva nou cu altcineva. Pentru ca nu mai sunt aceasi persoana care eram in tinerete.

Demi Lovato a vorbit putin si despre cum se simte in prezent: ma simt sanatoasa, ma simt fericita. In urma cu ceva timp simteam un gol in mine pe care am incercat sa il umplu cu o persoana, o substanta, un comportament nepotrivit. Acum nu mai simt acea lipsa. Spatiul e ocupat de clipele in care am grija de mine. Sa las bautura a fost greu. Inca mai am probleme; uneori e mai greu, alteori mai usor. Insa imi place sa-mi indrept atentia asupra ceea ce fac in momentul de fata, sa ofer ceva inapoi.

Intregul interviu cu Demi Lovato poate fi citit aici.