Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales: primul trailer

pirates of the caribbean
Pirates of the Caribbean/Facebook

Johnny Depp si Orlando Bloom revin in rolurile care i-au facut celebri in 2003. Filmul al cincilea din serie, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, va debuta pe 26 mai 2017.

Despre ce e vorba in Pirates of the Caribbean 5?

Noul Pirates of the Caribbean il are din nou in prim-plan pe simpaticul capitan Jack Sparrow care da din nou de bucluc; el se confrunta de acesta data cu fantomele unor pirati morti condusi de dusmanul sau de moarte, capitanul Salazar (jucat de Javier Bardem). Acesta din urma a scapat din Devil’s Triangle si si-a pus in plant sa ucida toti piratii marilor inclusiv pe Sparrow. Intr-un alt plan, singur mod de a supravietui a lui Jack este gasirea Tridentului lui Poseidon, un obiect antic care se spune ca ii ofera posesorului sau control asupra marilor. Salazar cauta la randul sau tridentul dar pentru a-si indeplini planurile malefice.

In noul Pirates of the Caribbean mai apar pe langa Depp si Bloom, Javier Bardem (cunoscut din filme ca No Country for Old Men, Skyfall si Biutiful), Brenton Thwaites (cunoscut din Gods of Egypt, Blue Lagoon: The Awakening si Oculus), Kaya Scodelario (The Maze Runner, Clash of the Titans, si Tiger House), si Geoffrey Rush (din filme ca The Book Thief, Green Lantern si The King’s Speech).

La productie au lucrat duo-ul Joachim Rønning si Espen Sandberg (care s-au ocupat si de Marco Polo, Kon-Tiki si Max Manus: Man of War), Jeff Nathanson (Catch Me If You Can, Rush Hour 2, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) ca scenarist si Jerry Bruckheimer (a mai lucrat si la celelalte filme Pirates of the Caribbean dar si la The Sorcerer’s Apprentice, Confessions of a Shopaholic, CSI: Crime Scene Investigation) ca producator.

Filmarile au inceput in ianuarie 2014 in Puerto Rico, New Orleans, si Australia, de muzica ocupandu-se Geoff Zanelli, un protejat al lui Hans Zimmer care a mai realizat coloana sonora si a Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides din 2011.