Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord temporar de custodie

Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord temporar de custodie a copiilor.

Dupa o saptamana de la anuntul divortului dintre cei doi, si numeroase stiri contradictorii, cei doi au ajuns la un acord temporar al ostilitatilor 🙂

Pana acum stim ca divortul este in mare parte din cauza unui incident petrecut in avion, unde surse apropiate Angelinei spun ca, Brad fiind beat s-a certat cu Angelina si fiul cel mare Maddox a intervenit intre cei doi in favoarea mamei sale. Aici stirile diverg, cei apropiati de Brad spun ca acesta l-a apostrofat verbal, iar cei apropiati de Angelina spun ca Brad l-ar fi bruscat un pic si fizic.

Pentru ca incidentul s-a petrecut in aer, serviciile de protectie copil care au fost anuntate nu stim de cine, au predat investigatia catre FBI.

Pe scurt, Brad a baut, Maddox nu stim exact daca a fost obraznic sau nu, Brad l-a pus la punct nu stim cum, si Angelina s-a suparat asa de tare incat vrea ca Brad sa nu aiba drepturi de crestere a copiilor sub nici o forma.

TMZ, site-ul apropiat avocatei Angelinei Jolie (deci sursa credibila) spune ca cei doi au ajuns la un acord temporar, pana cand acest caz va ajunge in sala de judecata:

  • Angelina va avea custodia totala asupra celor 6 copii
  • Brad va putea vizita copiii dar numai in prezenta unui psiholog
  • Brad este de acord sa i se faca teste pentru alcoolemie sau substante interzise (droguri)
  • Brad si Angelina vor avea sedinte de terapie, separat. Si totodata impreuna cu cei 6 copii vor avea sedinte de terapie impreuna, ca familie

Pot sa remarc cat de organizata este Angelina? Cu o saptamana inainte de divort ea isi inchiriase deja o casa in Malibu, pentru o mutare rapida, si a asteptat ziua de luni in care sa faca anuntul. In mai putin de doua zile l-a distrus pe Brad Pitt in presa.

Merita Brad? Nu stiu si un pic nici nu-mi pasa. Angelina a divortat la fel de rapid de Billy Bob Thornton, cand acesta nu era sigur ca vrea sa adopte un copil (era vorba de Maddox, in anul 2002).

Eu cred ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca si sa faca copii dupa mai multi ani de convietuire impreuna, ca poata construi ceva solid. Sau poti sa fii norocos si sa construiesti pe parcurs. Stim ca Brad s-a despartit de Jennifer Aniston pentru ca isi dorea foarte mult copii. Dar mie mi se pare ca Brad s-a aruncat cu capul inainte intr-o relatie de familie cu cineva cu care nu era compatibil.

Imi pare foarte foarte rau pentru copii. Care sint implicati prea mult in acest scandal. Ok Angelina crede acum ca Brad este atat de nociv incat trebuie inlaturat total, dar nu o putea face fara sa implice copiii? Pare ca nu. Oricum stilul de parenting al Angelinei poate diferi fata de cel al maselor nu-i asa? Doar anul trecut si-a dus fiica de 9 ani (Shiloh) intr-o tabara de refugiati sirieni. Unii parinti nu filtreaza informatia catre copii lor si nu putem comenta prea mult aici.