Alicia Vikander vorbeste despre relatia cu Michael Fassbender

alicia vikander
AliciaVikander./Facebook

Alicia Vikander apare intr-un nou pictorial pentru revista americana Porter care reflecta tare bine sezonul de toamna. In interviu actrita castigatoare a unui premiu Oscar a vorbit despre relatia cu Michael Fassbender, despre cum ar fi putut-o afecta Brexit-ul si cum este sa apara in filme alaturi de alte actrite. Tanara de 27 de ani a purtat tinute Louis Vuitton, de fotografii ocupandu-se Ryan McGinley.

despre relatia cu Michael Fassbender alaturi de care apare si in filmul The Light Between Oceans: nu am ascuns niciodata faptul ca formam un cuplu…el este extrem de muncitor. Mereu imi cere feedback-ul la ideile sale. Mi se pare cool. Pentru ca asta incerc si eu sa fac. Ne motivam unul pe altul sa avem idei noi.

despre Brexit si cum ar afecta-o pe ea: nu mi-a venit sa cred. Eu sunt un cetatean al Europei. Am crescut intr-o tara micuta. Fara asta nu as fi putut ajunge unde sunt acum in cariera – nu as fi putut sa locuiesc cu prietenele mele in Londra. Ca cetatean strain nu as fi putut aparea in filmul Anna Karenina daca ar fi trebuit sa-mi plateasca viza de munca. Sper ca urmarile astea sa le deschida ochii americanilor si sa inteleaga ca nu e ceea ce trebuie. Trebuie sa se implice.

https://www.instagram.com/p/BK4w1BUA8-b/?tagged=aliciavikander

Alicia Vikander a vorbit putin si despre cum e sa lucreze cu alte femei: pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori am jucat cu alte femei in filme. Ceva era diferit dupa ce am aparut in filmul Tulip Fever alaturi de Holliday Grainger. Apoi mi-am dat seama ca nu mai avusesem pana atunci o scena de doua pagini alaturi de alta femeie.

In momentul de fata, Alicia Vikander este una dintre cele mai aclamate actrite de la Hollywood, ea aparand intr-un timp destul de scurt in mai multe productii majore (Ex Machina, The Danish Girl, The Man from UNCLE, A Royal Affair). Pe viitor, aceasta are in planuri patru filme: drama romantica “Submergence” alaturi de James McAvoy, drama “Euphoria” alaturi de Eva Green si Charlotte Rampling, drama istorica “Tulip Fever” in care mai apar Cara Delevingne, Christoph Waltz si Zach Galifianakis si o readaptare “Tomb Raider” in care Alicia are rolul principal, toate aparand in 2017.