Liev Schreiber si Naomi Watts s-au despartit dupa 11 ani impreuna

Liev Schreiber si Naomi Watts s-au despartit

Liev Schreiber si Naomi Watts s-au despartit dupa 11 ani petrecuti impreuna. Nimic nu ne mai surprinde la Hollywood.

Dincolo de simpatii sau antipatii, pare ca este sezonul de despartiri in masa pentru actorii care pareau ca vor imbatrani impreuna.

Asa cum am spus si in acest post, mie imi place Liev Schrieber, si daca nu am facut-o inca, va recomand acum serialul Ray Donovan in care Liev joaca superb.

Da, nu ma asteptam ca cei doi sa se desparta si nu am luat in serios stirea din Star Magazine care inca din ianuarie a spus ca cei doi s-au despartit de comun acord, dar incearca sa mai convietuiasca impreuna de dragul copiilor. Nu iese fum fara foc?

Cei doi au impreuna doi baieti de 7 si respectiv 9 ani si au fost vazuti impreuna in februarie la premiile SAG si pe covorul rosu la festivalul de la Venetia. Pareau relaxati si fericiti.

Acum au anuntat oficial despartirea, in revista preferata de vedete pentru anunturile de acest gen, People:

“In ultimele luni am ajuns la concluzia ca cel mai bine pentru familia noastra este ca noi se ne despartim. Cu dragoste, respect si prietenia care ne leaga, vom continua sa ne crestem copiii impreuna si vom incerca sa exploram o alta latura a relatiei noastre. Stim ca sinteti curiosi si doriti sa ne oferiti suportul vostru, dar rugam presa sa ne respecte intimitatea noastra si a copiilor nostri”

 

TMZ spune ca cei doi sint de fapt despartiti din ianuarie, ceea ce inseamna ca au incercat cat au putut, sa repare ceea ce era de reparat. Foarte frumos din partea lor ca au dat o declaratie impreuna si ca nu si-au revarsat problemele din familie in presa.

Liev, care a aparut la premiile Emmy din aceasta luna insotit doar de fiul lui Sasha, a declarat intr-un interviu cate de greu ii este ca el sa filmeze mai tot anul in Los Angeles cand familia lui traieste in New York. Distanta sa fie oare cauza numarul unu de divort la Hollywood? Nu cred, dar oricum, Liev este acum un barbat liber 🙂