Gigi Hadid intervievata de fiica lui Kate Moss

gigi hadid
Gigi Hadid/Facebook

Gigi Hadid a fost intervievata de fiica lui Kate Moss (Lisa Moss Hack) pentru editia aniversara de 25 de ani a revistei britanice Dazed. Tanara de 13 ani pare ca vrea sa o ia pe urma mamei sale mai ales daca ne luam dupa imaginile publicate in acesta vara in Vogue Italia.
Revenind la Gigi Hadid, aceasta desi are doar 21 de ani a aparut in mai toate revistele care au ceva de spus in lumea modei. Fiica unei vedete TV si model de origine olandeza, Gigi a pozat pentru prima oara pe la 10 ani cand i s-a oferit un pictorial in campania Guess pentru copii.

View this post on Instagram

#DAZED#gigihadid

A post shared by ₭enshirow (@kenshiromt4) on

In revista Dazed, Gigi Hadid a purtat tinute de la cele mai importante case de moda (Coach, Hillier Bartley, Marc Jacobs, Calvin Klein si Tommy Hilfiger) si a pozat frumos pentru co-fondatorul revistei John Rankin.

View this post on Instagram

#GigiHadid #MarcJacobs #Resort #Dazed25 ✨

A post shared by Michael Ariano (@michael_ariano) on

In interviu acordat celor doua pustoaice, Gigi Hadid a vorbit despre ce ar face daca nu ar fi model, despre cel mai nebunesc lucru pe care l-a facut la un photoshoot, cum este sa fie un model pentru tinere.

View this post on Instagram

Sup, boots? #GigiHadid #MarcJacobs #Dazed25 🎀

A post shared by Michael Ariano (@michael_ariano) on

ce ar face dace nu ar fi model: cand eram mica voiam sa fiu psiholog criminalist ceea ce era ciudat. In state avem un show numit Forensic Files care reda ceea ce se intampla in meseria asta, e neregizat. Asa ca asta voiam sa fiu cand eram mica, dar cred ca era vorba doar despre o pasiune. De aceea am studiat psihologie criminalistica la facultate. Dar imi place sa fiu model, ma distrez de minune.

cel mai nebunesc lucru facut la un photoshoot: odata, la unul dintre primele mele photoshoot-uri eram in New York si eram fotografiata intr-un tren abandonat in mijlocul zapezii. Intregul photoshoot a fost in tren. Dar pentru ultimele poze au vrut sa ma pozeze in zapada avand doar o patura pe umeri. Nu aveam incaltari si nu au folosit pozele nicaieri. Asta a fost acum trei ani.

Gigi Gadid a vorbit si din postura de model pentru tinere: cel mai important e sa fii sincera si sa nu te prefaci ca esti altcineva. Pentru ca oamenii care te admira stiu ca acea persoana careia ii cer sfaturi a trecut prin asta si stie cum sa ii ghideze.

Desi nu sunt neaparat o fana a lui Gigi, tind sa cred ca atunci cand revistele au numit-o cel mai popular model al momentului nu au gresit mai ales ca pare a fi una dintre cele mai profesioniste din noul val.

Intregul interviu poate fi citit aici.