Allied : trailer cu Brad Pitt si Marion Cotillard

allied
Allied Movie/Facebook

Imediat dupa anuntarea stirii ca Brad Pitt si Angelina Jolie s-au despartit, a fost lansat trailerul celui mai recent film al lui Brad, Allied, in care actorul apare alaturi de actrita franceza Marion Cotillard.

Lansarea promo-ului in plin scandal mediatic ma face sa cred ca anuntul despartirii a fost orchestrat cu atentie pentru a face publicitate si filmului. Unii au comparat deja Allied cu Mr and Mrs Smith (filmul in care s-au cunoscut Brad si Angelina) varianta World War II. Filmul oricum avea sa primeasca o gramada de atentie pentru ca ii are in prim-plan pe doi dintre cei mai celebri actori ai momentului iar acum cu acest scandal in care Brad e acuzat de violenta fata de copii probabil ca va aduce si mai multi spectatori la cinema cum s-a intamplat in cazul filmului in care au aparut Jolie si Pitt.

Despre ce este vorba in Allied?

Plasat in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Allied spune povestea de dragoste dintre un ofiter sub acoperire si un militant al rezistentei franceze care s-au cunoscut in nordul Africii in 1942: Max Vatan (Pitt) si Marianne Beausejour (Cotillard) si se prefac ca formeaza un cuplu pentru a-si pastra identitatile secrete. Cei doi se reunesc mai tarziu in Londra si ca in mai toate productiile hollywoodiene se indragostesc, au un copil si traiesc fericiti, cel putin, o perioada. Eventual Max afla ca poate dragostea Mariannei nu e asa de reala cum isi imagina el.

Despre film a vorbit si producatorul Graham King: Brad si Marion au un respect enorm unul pentru celalalt asa ca atunci cand au intrat in pielea personajelor lor chimia dintre ei era palpabila. Era vital ca Brad si Marion sa inceapa repetitiile inainte de filmari si sa lucreze la evolutia personajelor alaturi de directorul Robert Zemeckis [Forrest Gump, Back to the Future, The Polar Express]. Cand am inceput filmarile personajele lor pareau a prinde viata.

In film mai apar Lizzy Caplan (Masters of Sex, True Blood, si Now You See Me 2) si Matthew Goode (The Imitation Game, The Good Wife, Downton Abbey).

Allied va fi lansat pe 23 noiembrie si cel mai probabil va fi inclus in competitia pentru Globurile de Aur si Oscarurile de la inceputul lui 2017.