X
    Categories Gossip

Hugh Grant: Scenele de sex mi se par incitante

Hugh Grant/Facebook

Hugh Grant is promoveaza cel mai nou film Florence Foster Jenkins in care joaca alaturi de Merryl Streep in interviul acordat revistei americane W. In pictorial actorul a purtat tinute Ermenegildo Zegna, Prada, Brioni by Justin O’Shea, Thom Browne, Hermès, Kiton, Boglioli si Boss, de fotografii ocupandu-se Ellen von Unwerth.

Grant a vorbit, printre altele despre scenele de sex din filmele sale, despre show-ul Dancing with the Stars, despre cel mai recent film si despre plecarea din Los Angeles.

despre scenele de sex: scenele de dragoste sunt dificile. Esti la cativa milimetri de sentimentalitati si de momente siropoase. Scenele de sex sunt cu totul altfel! Raspunsul pe care il auzi mereu referitor la scenele de sex este ca sunt oribile si lipsite de senzualitate si naturalete. Mie insa mi se par foarte incitante.

despre o eventuala participare la Dancing with the Stars: in secret mi-ar placea foarte mult sa particip la concurs -este superb. Dar eu sunt adeptul dansurilor clasice.

despre plecarea din Los Angeles: nu urasc LA-ul dar sunt destul de stresat ca as putea deveni unul dintre acei oameni care se preocupa doar despre cum va evolua un film in weekend-ul de lansare. Dupa cateva saptamani acolo mi-am dat seama ca deveneam unul dintre ei. Imi amintesc ca eram deseori tentat sa imi angajez un asistent care sa imi paseze apelurile. In acele clipe realizezi ca trebuie sa evadezi.

Hugh Grant a vorbit putin si despre filmul Florence Foster Jenkins: m-a atras intriga din scenariu, un cocktail de altruism. In ultimii cinci ani nu prea m-am implicat in show business, am fost mai mult preocupat de politica si de familia mea. Personajul meu din Florence Foster Jenkins este un ratat. Insa, apoi cunoaste aceasta femeie milionara si ajung sa se potriveasca de minune.

Intregul interviu oferit de Grant revistei W poate fi citit aici.

sp:
Related Post