Primele teasere la filmul Ghost in the Shell

Ghost in the Shell este un titlu foarte asteptat de fanii stilului manga. Filmul va avea premiera in luna martie a anului 2017.

Ce spune scenariul acestui film : ” Bazat pe o franciza de mare succes, Ghost in the Shell urmareste povestea personajului Major (Scarlett Johansson), parte din trupele speciale, un hibrid umanoido-robot unic, care conduce unitatea de elita Section 9. Antrenati sa opreasca cei mai periculosi criminali, unitatea Section 9 se va confrunta cu un inamic care are ca unic scop, acela de a opri progresele facute in tehnologia robotica de catre Hanka Robotic”

Exista cinci filmulete scurte, care au avut ieri premiera, in timpul serialului Mr. Robot. Nu pot comenta nimic despre ele, sint scurte si ciudate, mai mult momente fotografice decat un trailer pentru un film.

Filmul este regizat de Rupert Sanders, cel care a mai regizat si Alba ca Zapada, versiunea cu Kristen Stewart si Charlize Theron, film care nu m-a impresionat cu nimic.

Nu am asteptari prea mari de la acest film, si simt deja un deja-vu cand o vad din nou pe Scarlet in rol de luptatoare care spulbera tot in cale. Cred ca actrita va avea in curand reale aptitudini in sportul de contact daca mai continua mult cu rolurile din aceeasi tipologie.

Referitor la actrita, fanii seriei sint extrem de dezamagiti de distributia ei intr-un rol care, cred ei, ar fi trebuit sa fie atribuit unei actrite asiatice. Nu ar fi pentru prima oara cand Hollywood-ul ‘albeste’ caracterele. Dar se poate si invers : cine nu-si aduce aminte de cel mai alb dintre zeii norvegieni, Heimdall, jucat de actorul de culoare Idris Elba, in filmul Thor.