Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt

Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt

Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt, este un titlu pe care nu credeam ca o sa-l scriu vreodata. Sint trista pentru cele ce trebuie sa scriu mai jos, pentru ca intotdeauna am crezut ca aceasta familie va dura pana la adanci batraneti.

Angie si Brad sint impreuna din 2005 si s-au casatorit in 2014. O hartie strica tot sau a murit pasiunea? Un cuplu poate supravietui cel mult, fara multa pasiune, si moare fara ea. Este posibil ca cei doi doar sa fi supravietuit in ultimii ani, dupa problemele de sanatate ale actritei.

Ce spune TMZ:

Angelina Jolie a inaintat divortul de Brad si ultima picatura a fost un conflict despre cum sa-si creasca copiii. Jolie a inaintat cererea luni, citand diferente ireconciliabile. Ea cere custodia fizica a celor 6 copii si doreste ca Brad sa aiba doar dreptul de vizita, fara a imparti custodia cu el.
Surse ale TMZ spun ca Angelina a decis acest lucru pentru ca stilul de parinte al lui Brad a suparat-o foarte mult. Nu a fost implicata o a treia persoana, si decizia ei se bazeaza pur pe neintelegrile familiale. Jolie nu cere suport financiar de la Brad Pitt.
Deasemenea surse ale TMZ citeaza ca Angelina s-a saturat de faptul ca Brad consuma non stop iarba si alcool si este tot timpul nervos, ceea ce o face sa creada ca poate fi periculos pentru copii.

Stiam ca Brad este un avid consumator de iarba. Inca de cand acesta era impreuna cu Jennifer Aniston, Brad spunea intr-un interviu ca tot ceea ce faceau impreuna era sa fumeze iarba si ca isi doreste o familie. Pare ca viciul este mai puternic decat dorinta. Nu mi-as fi inchipuit insa ca Brad poate prezenta un pericol pentru copiii lui, si aici cred ca Angelina este o femeie extrem de exigenta cu ea dar mai ales cu cei din jur, si in proces poate exagera enorm.

Bineinteles ca stirile conform carora Brad ar fi inselat-o pe Angie sint pretutindeni.

Brad Pitt filmeaza acum cu Marion Cotillard, filmul Allien si aparent Angie a angajat un detectiv particular pentru ca a fost ingrijorata ca relatia celor doi poate fi mai mult decat amicala. Ce spune Page Six:

“Pare ca Brad (52 de ani) s-a apropiat foarte mult de actrita Marion Cotillard (40 de ani) in timpul filmarilor care au durat luni de zile. Detectivul are dovezi ca acesta a inselat-o pe Jolie cu Marion si deasemenea ca atmosfera de pe platourile de filmare era plina de droguri si prostituate din Rusia, iar Brad petrecea ca un tip singur si fara griji.
Angie vrea sa se separe de Hollywood, in timp ce Brad vroia doar sa petreaca. Actrita vroia sa calatoreasca mult si sa se implice in cauze caritabile, fiind satula de Hollywood, in timp ce sotul ei isi doreste sa faca filme. Este pur si simplu o viziune diferita de a trai viata.”

 

Mda, daca trebuie sa cred ca brusc Brad Pitt vrea sa-si faca de cap cu o actrita frantuzoaica, ar trebui sa cred ca asa a facut tot timpul. Cu toata presa gramada pe el, ar fi fost imposibil sa nu aflam amanunte. Inca nu sint pregatita sa cred ca acesta a inselat-o pe Jolie.

Cel mai probabil cei doi au pur si simplu doua vieti diferite si nu se pot intalni la mijloc.

Declaratiile oficiale ale celor doi:

Avocatul lui Jolie : “Aceasta decizia a fost luata de dragul familiei. Angelina nu va comenta si va roaga sa ii acordati intimitatea necesara in aceste momente dificile”

Ce declara Brad pentru revista People:

“Sint foarte trist dar ceea ce conteaza cel mai mult acum este binele copiilor nostri. Va rog frumos sa dati familliei mele spatiul si timpul necesar pentru a-si reveni in aceste momente dificile”

Marion: