Ewan McGregor : prostii cu fite sint responsabili pentru Brexit

Ewan McGregor

Ewan McGregor este un actor scotian in varsta de 45 de ani si mi-am declarat dragostea fata de el inca de cand l-am vazut jucand in filmul Trainspotting.

Pentru ca Ewan este extrem de talentat, filmul Trainspotting a avut un mare impact asupra mea si m-a facut sa-l descoper pe autorul cartii care a stat la baza filmului, si el scotian,  Irvine Welsh.

Am scris in acest post cat de fericita sint ca se filmeaza continuarea filmului Trainspotting.

Ewan promoveaza acum filmul in care joaca si pe care il regizeaza, American Pastoral, si ca de obicei, interviurile cu el sint extrem de interesante. Ce spune el pentru revista Esquire:

Nu bea, dar stie cum se bea bine: “Ar trebui sa bei o halba de Export, una de 80 Shilling (bere scotiana neagra), si apoi un pic de whisky Scotch”
Despre studiourile de film: “E greu sa filmezi cu marile studiouri. Daca ai 80 de oameni in echipa, nu doi sau trei, apar orgoliile. Si asta inseamna timp pierdut si bani cheltuiti. De aceea dureaza cate 5 luni sa filmezi/produci un film. Toata lumea e fericita daca te duci acasa cu un sfert de scena filmata. Ma enerveaza. Eu, ca scotian, zic : hai sa terminam odata!”
Vederile lui politice: In iunie, dupa ce Anglia a votat sa iasa din Europa, actorul a facut o remarca directa catre liderul politic de dreapta, Boris Johnson, care sustinea iesirea. El a scris pe twitter :  “You spineless c$%t You lead this ludicrous campaign to leave EU. Win, and now fuc& off to let someone else clear up your mess.”
Vorbind despre Brexit, Ewan foloseste cuvinte ca  “f–kwits” si “Etonian wankers.” (membru al colegiului Eton din Anglia, folosit adesea in dezgust pentru cei cu fite).
Despre seriale: McGregor nu se uita avid la seriale. Dar acum cativa ani, cand nu avea ce face pe platourile de filmare in Tailanda, s-a uitat la The Sopranos, The Wire, si Breaking Bad. (el este deasemenea mare fan al serialului Broad City). Aceste seriale l-au impresionat atat de mult incat s-a gandit serios sa joace intr-unul. Acum joaca in sezonul trei a serialului Fargo.
Familia lui: “Cand sint acasa, sint acasa cu adevarat. Luam cina in familie in fiecare seara, la masa, nu cu fata in iPad sau alte chestii. ” Perioada lui favorita este cand isi duce copiii la scoala, pentru ca in cele 20 sau 30 de minute apuca sa vorbeasca in masina cu ei. “Sint un tata norocos care nu trebuie sa calatoreasca pentru serviciu. Puteam lucra pe o platforma petroliera. Sint o gramada de tati care nu sint acasa langa familie de luni pana vineri”
Folosirea cuvantului cunt : In Scotia nu e mare lucru sa zici asta, dar in America e foarte rau privit. Adica ei il asociaza cu partile genitale. Poate ca noi scotienii avem o relatie mai sanatoasa cu vaginul “