Cei mai iubiti actori din Supernatural pentru prima oara impreuna intr-un pictorial

supernatural
Jared Padalecki/Facebook

Jensen Ackles, Jared Padalecki si Misha Collins apar pentru prima oara impreuna intr-un pictorial. Cei trei apar in numarul din toamna al Rogue Magazine si vorbesc despre cum s-au schimbat lucrurile pe platou si despre cum li s-a schimbat viata dupa lansarea serialului Supernatural in urma cu 12 ani.

Jensen Ackles a vorbit despre schimbarile de pe platou: credeam ca daca ne prostim la filmari si spunem glume suntem lipsiti de profesionalism. Faceam eforturi mari pentru a nu ne face sa radem unul pe altul. Dar acum luam lucrurile mai usor si radem mult de lucruri dintre cele mai prostesti. Cred ca e foarte important sa radem unii cu altii. Cu totii radem cu lacrimi mai mereu. Am putea face un pachet de DVD-uri doar cu glumele pe care le facem pe platou – ar avea ore intregi.

Jared Padalecki a concluzionat cum li s-au schimbat vietile: cand l-am cunoscut pe Jensen credeam ca suntem miezul din gogoasa dar am aflat mai apoi ca nu era chiar asa. L-am vazut indragostindu-se, logodindu-se, casatorindu-se si devenind tata si el m-a vazut trecand prin aceleasi etape. La fel si cu Misha. Show-ul ne-a oferit multe sanse de a explora multe fatete ale personajelor si ne-a dat sansa de a ne observa unul pe altul crescând. Cred ca e unul dintre putinele seriale care arata asta. Nu mai suntem niste pusti. Suntem tati și soti si prieteni – am avut parte de nastere si de moarte si de toate experientele dintre cele doua. Cred ca putin din aceasta camaraderie se reflecta pe ecrane.

Sezonul 11 s-a încheiat cu impuscarea lui Sam si cu aparitia mamei celor doi frati. In noul se sezon Castiel va avea o legatură destul de stransa cu Mary a spus unul dintre producatorii serialului de succes (el și Mary au o legatura. Nu este ceva romantic dar au multe in comun. Amandoi sunt straini intr-o lume necunoscuta).

Noul sezon se va focusa mai mult pe Castiel. El se simte responsabil pentru ca Lucifer a evadat din cusca, desi vom afla in curand ca mai toata lumea crede ca e vinovata pentru asta. Desigur, ca atunci cand pericolele ii pandesc pe Sam si Dean le va sari in ajutor , a incheiat Andrew Dabb.

Sezonul 12 din Supernatural va avea premiera pe 13 octombrie.