Posibil prequel la Game of Thrones?

V-ar incanta un prequel la Game of Thrones? Pe mine da, daca va fi produs tot de HBO.

Dar depinde si de scriitorul George RR Martin (67 ani) care face niste declaratii interesante in spatele scenei, la decernarea premiilor Emmy.

Dupa recordul de 9 premii Emmy castigate, inclusiv pentru cel mai bun serial drama, reporterii au pus natural intrebarea : va mai fi Game of Thrones o vaca de muls dupa ultimele doua sezoane anuntate?

Ce spune George RR Martin :

‘I do have thousands of pages of fake history of everything that led up to “Game of Thrones”, so there’s a lot of material there and I’m writing more. At the moment we still have this show to finish and I still have two books to finish so that’s all speculation’

adica

” Am mii de pagini de istorie a evenimentelor premergatoare la Game of Thrones, asa ca material exista destul si mai scriu in continuare. Insa in acest moment trebuie sa terminam acest serial si inca mai am doua carti de terminat, asa ca totul poate fi o speculatie”

Noi sintem politicosi si ii spunem lui G. Martin ca speculatia o face tot el, care declara ca are materialul. Si mai spunem ca ar trebui sa se grabeasca un pic cu cele doua carti inainte de a vorbi de un prequel. In general ca sa faci un prequel trebuie sa ai un final 🙂

Si la stiri mai apropiate de ceea ce vrem noi sa auzim, producatorul DB Weiss spune despre urmatoarele doua sezoane :“it will be bigger and it will be better, but it will also be worse but mostly better”, adica ” totul va fi la o scara mai mare, cu evenimente bune, dar va fi si cu rele”. In traducere GOT : vor muri si mai multe caractere indragite de public dar finalul va fi unul care ne va linisti pe toti.

Replica producatorilor serialului Dan Weiss si David Benioff, la cele declarate de Martin :“este o lume mare si minunata cea creata de George, si sintem siguri ca vor mai fi alte serii bazate pe Westeros, dar daca se va produce un prequel, acesta va fi gestionat de catre Martin cu alti producatori, pentru ca noi vom incheia cu cele doua viitoare sezoane”

Mi-as fi dorit ca cei doi sa fie implicati in orice idee noua cu si despre Game of Thrones, dar nivelul de stres la care sint supusi este destul de pare, pentru ca pare, ca indiferent de succesul enorm al serialului, cei doi vor sa incheie cu acest proiect.

Scriitorul George RR Martin, a mai punctat in aprilie, intr-un interviu catre EW, ideea de a continua povestirile GOT. Ce spune el:

” Sint milioane de povestiri in Westeros, chiar si mai multe in Essos si alte taramuri. O lume plina de povesti care asteapta sa fie descoperite, daca HBO este interesat. Cea mai buna alegere ar fi o adaptare la povestirile mele Dunk&Egg. Fiecare din nuvelele mele ar putea fi un film de 2 ore pentru televiziune. Ar fi mai bine sa fie produse separat si independent decat in forma unui serial saptamanal”

Ce este The Dunk & Egg ? O serie de nuvele care au loc cu 90 de ani inaintea evenimentelor din GOT.

Toate sint idei aruncate de scriitor, dar mie nu-mi place viziunea lui de viitor in care nuvelele sa fie impartite in filme pentru televiziune. Ii dorim sa traiasca cat mai mult pentru a termina toate povestile 🙂