Piesa lui Calvin Harris – inspirata de despartirea de Taylor Swift?

calvin harris
Calvin Harris/Facebook

Calvin Harris a lansat o noua piesa intitulata My Way care a starnit deja suficiente controverse pentru a-l determina pe artistul american sa inchida comentariile pe YouTube .

Gurile rele spun ca noua piesa este inspirata de despartirea de Taylor Swift din iunie dupa o relatie de 15 luni – aparent Harris ar fi vrut sa faca pasul spre casatorie dar Taylor avea alte ganduri.

Acum, Calvin pare a aplica o tactica specifica lui Taylor (cantareata a compus si lansat cate o piesa dupa fiecare despartire de cate vreo vedeta).

My Way are versuri ce par a fi directionate catre Taylor: But in my heart I understand/ I made my move and it was all about you/ Now I feel so far removed/ piesa culminand cu versurile You were the one thing in my way si My way, oh way, oh way, oh way care se repeta la nesfarsit. As spune ca piesa arata mai mult drama sa interioara si arata o incercare a artistului de a se reface dupa o relatie cu o vedete extrem de aclamata din SUA decat sa arunce cu noroi in Taylor (asa cum a facut ea de multe ori cu ceilalti fosti).

https://www.instagram.com/p/BKZ2idPgR2y/?taken-by=calvinharris

Cum nu au putut comenta la melodia postata pe YouTube, fanii si carcotasii au ales sa-si exprime naduful asupra piesei My Way pe Twitter, parerile variind de la Calvin Harris i-a facut lui Taylor exact ceea ce le-a facut ea fostilor. Imi place piesa. Continua tot asa la Calvin Harris i-a aplicat tehnica Taylor Swift lui Taylor Swift si o ador.

https://www.instagram.com/p/BKCHw-ogHFb/?taken-by=calvinharris

In timp ce Taylor a fost fotografiata cu actorul Tom Hiddleston la doar cateva zile de la despartire (si pe care l-a lasat dupa doar 3 luni), Calvin Harris a ales sa fie mai discret cu escapadele sale, el fiind fotografiat doar de doua ori de paparazzi in ultimele saptamani alaturi de actrita si cantareata Jennifer Lopez (la un eveniment monden si la un hotel din Las Vegas).

Acum ne ramane de vazut cum reactioneaza una dintre cele mai bine platite cantarete din lume. Poate va lansa, la randul ei, o piesa? 🙂