Cand va fi disponibil noul Samsung Galaxy Note 7s

Samsung Galaxy Note 7s este inlocuitorul “explozivului” Samsung Galaxy Note 7.

Rechemarea telefoanelor a inceput in toata lumea si include Romania. Eu apreciez grija companiei Samsung, care pentru un procent de 2% telefoane cu probleme face totusi rechemare la toate unitatile. Dar lovitura de imagine si inlocuirea sentimentului de bucurie pe care l-ai avut cand ai facut precomanda, cu frica ca iti va exploda telefonul, nu va mai scapa compania de o vanzare dezastruoasa a acestui model de telefon.

M-am anulat comanda pentru Galaxy Note 7 si prefer sa astept noul model S8 si probabil ca multi au procedat ca mine.

Samsung ne ofera in sfasit o explicatie oficiala. Aseara, presedintele Samsung America, Tim Baxter, s-a adresat consumatorilor, numind noul model care va inlocui pe cel rechemat, Galaxy Note 7s si a dat o data la care il poti avea : 21 Septembrie


Oficialii Samsung anunta cum poti deosebi noul Note 7s de micuta bomba Note 7 : se va schimba indicatorul de culoare al bateriei din coltul dreapta sus care va fi alb in loc de verde.

Sau, cauti litera „S” de culoare albastra pe ambalajul telefonului. De asemenea, exista un patratel de culoare neagra în coltul din dreapta jos a codului de bare, care indica ce telefon detii.

Galaxy Note 7s

Pana acum au fost returnate 130000 de unitati din cele 400000 de unitati vandute.

Samsung a primit 92 de sesizari referitoare la incidente ale bateriilor defectuoase, dintre care 26 au luat foc si alte 55 au avut ca rezultat si pagube materiale.

Pentru cei care nu returnat inca telefoanele, Samsung va face un upgrade de software care va fi disponibil saptamana viitoare si care va forta ca bateria sa se incarce la un maxim de 60% din capacitate.