Fifty Shades Darker: Primul trailer oficial

fifty Shades
Fifty Shades/Facebook

FIfty Shades Darker si-a inceput promovarea cu un prim trailer oficial care face deja ravagii pe YouTube (dupa ce in urma cu cateva zile se lansase un teaser trailer de 20 de secunde). Tot filmuletul este incarcat in mister, cele doua minute dezvaluind cam tot ceea ce urmeaza a se intampla, exceptand finalul 🙂

Desi a fost criticat de cinefili, primul film din trilogie a fost primit cu surle si trambite la cinema (a fost lansat de Sfantul Valentin), strangand peste 550 de milioane de dolari doar din bilete. Acest film, insa, ofera un paradox – pe de o parte, primeste o multime de nominalizari si premii ca Zmeura de Aur (oferita celor mai proaste filme dintr-un an) si pe de alta parte piesa lui Ellie Goulding de pe fundal este nominalizata la Globurile de Aur. In continuare vor fi unele SPOILERE din primul film.

Cum evolueaza povestea din Fifty Shades?

Daca in primul film, lansat in 2015, Ana este plictisita de obsesiile si excesele lui Christian si il paraseste, in Fifth Shades Darker lucrurile evolueaza. Ana incepe sa lucreze la o editura din Seattle si este in continuare hartuita, pardon, curtata de Christian. Intr-un final fata il accepta inapoi in viata ei dar cum Christian vine mereu la pachet cu probleme nici in acest film acestea nu dispar. Facem cunostinta cu Doamna Robinson (Elena Lincoln) care l-a introdus pe Christian in lumea BDSM la 15 ani, cu o fosta submissive a acestuia, dar si cu doi posibili iubiti pentru Ana.

Pe langa Dakota Johnson si Jamie Dornan, in Fifty Shades Darker mai apar Kim Basinger in rolul Elenei Lincoln, Luke Grimes (American Sniper, Taken 2), Eloise Mumford (Lone Star, The River), Max Martini (Revenge, Lie to Me, CSI: Crime Scene Investigation), Bella Heathcote (in rolul fostei submissive), Eric Johnson (Smallville, Rookie Blue, Saving Hope), Tyler Hoechlin (Teen Wolf, Supergirl, 7th Heaven), Rita Ora si Hugh Dancy (Confessions of a Shopaholic, The Sleeping Dictionary, Hannibal).

Atat Fifty Shades Darker cat si al treilea film Fifty Shades Freer au fost filmate fara intreruperi, incepand cu luna februarie a lui 2016 in Vancouver.

Iar daca ar fi sa luam cifrele de la primul film drept reper, probabil ca si acest film va fi primit bine de catre public.