Collateral Beauty: trailer oficial cu Will Smith si Kate Winslet

collateral beauty
Collateral Beauty/Facebook

Collateral Beauty pare a fi una dintre senzatiile iernii (urmeaza a fi lansat pe 16 decembrie). Avandu-l in prim plan pe Will Swith (Men in Black, I Am Legend, The Pursuit of Happiness, Seven Pounds fiind cele mai importante) al carui personaj trebuia sa fie jucat initial de Hugh Jackman (acesta a renuntat datorita programului incarcat al filmarilor de la Wolverine 3), filmul este un tribut adus pierderii, vindecarii si dragostei.

https://www.instagram.com/p/BKDvkikAoQ9/

Despre ce e vorba in Collateral Beauty?

Plasat in New York, Collateral Beauty il are in rol principal pe Howard, un director de creatie care trece printr-o perioada sumbra din viata personala. El ajunge de la drama si depresie la speranta cu ajutorul a trei zane/zani bune/buni care il ajuta sa vada ca chiar si cele mai negre momente din viata unui om au ceva bun si ca dragostea, timpul si moartea sunt doar etape dintr-o viata traita la maxim (in trailer nu se dezvaluie daca aceste zane sunt o fabricatie a mintii sale sau daca sunt persoane reale care au fost angajate de prietenii personajului).

Filmul are pe langa Smith o multime de alte vedete de prima clasa ca Edward Norton (Fight Club, Moonrise Kingdom , The Grand Budapest Hotel, Birdman), Keira Knightley (The Imitation Game, Anna Karenina, The Duchess), Kate Winslet (Titanic, The Reader, Eternal Sunshine of the Spotless Mind), Michael Peña (Million Dollar Baby, American Hustle, The Martian), Helen Mirren (The Queen, seria Prime Suspect, The Last Station) si Enrique Murciano (Without a Trace, Dawn of the Planet of the Apes, The Lost City).

Nici echipa de productie nu e mai prejos, la acest film lucrand David Frankel (The Devil Wears Prada), Allan Loeb (21, Wall Street: Money Never Sleeps, Just Go with It), Michael Sugar (Spotlight, The Fifth Estate, Restless) si Anthony Bregman (Foxcatcher, American Ultra).

https://www.instagram.com/p/BKHaOU1gU1C/

Problema scurtului filmulet de 2 minute este ca spune cam tot ceea ce urmeaza a aparea in cele cel putin 90 de minute, si cred ca o sa aiba un final care e cam tipic in filmele americane recente (spre deosebire de productiile europene).

Cum nominalizatii pentru Oscar sunt stabiliti dupa 1 ianuarie, exista multe sanse ca si Collateral Beauty sa primeasca vreo cateva nominalizari.