Taylor Swift l-a parasit pe Tom Hiddleston

Taylor Swift l-a parasit

Taylor Swift l-a parasit si pe Tom Hiddleston, pentru ca, din sirul de iubiti celebri pe care i-a avut, cantareata a avut grija sa ne reaminteasca ca ea este cea care a facut pasul.

In articolul din iunie de aici, cand aceasta relatia m-a luat total prin surprindere, faceam pronosticuri pentru durata relatiei. Trei luni a durat aceasta prea mult mediatizata relatie, in care echipa de PR a lui Taylor, a “scapat” in presa detalii despre cat de indragostit este actorul de Taylor si ca si-ar dori sa o ceara in casatorie.

Amicii lui Taylor au postat nenumarate fotografii, aranjate si pre-aprobate de cantareata, in care cei doi pozau in cuplul perfect.

Nu inteleg ambitia afisata de Taylor Swift pentru a ne convinge ca este o victima, cand de fapt, este foarte clar ca este total opusul. Expresia de “man eater” ii vine manusa, si cantareata ar trebui sa-si accepte fara regrete rolul. Sau macar sa invete de la Angelina Jolie, care acuzata ca fiind o pradatoare de barbati, si-a imbratisat eticheta cu succes 🙂

Declaratia oficiala :

Taylor Swift and Tom Hiddleston have broken up after three months together, PEOPLE confirms.
“It was an amicable split,” a source tells PEOPLE.

Si motivul, care a fost “scapat” convenabil in presa de catre PR-ul cantaretei:

” Ea a vrut sa incheie relatia. Tom vroia o relatie mai publica decat si-ar fi dorit ea. Taylor stia insa ca daca isi vor afisa in public afectiunea vor avea de suferit, dar el nu a ascultat-o”

Si ce a scapat echipa lui Tom :

” A fost o relatie intensa la inceput dar nu s-a putut mentine flacara pasiunii. Inca sint amici si se inteleg excelent si probabil ca vor ramane prieteni, dar nu se mai vad impreuna intr-un mod romantic”

Ce mai ramane de facut? Ca Taylor sa scoata urmatorul cantec in care va povesti versiunea ei despre relatie. Noi insa o stim pe cea reala. L-a parasit Taylor pe Tom sau invers? Cel mai probabil nici unul nu a facut pasul decisiv, si a fost o intelegere amiabila. Trei luni sint indeajuns pentru o greseala 🙂

??

A photo posted by Britany LaManna (@britmaack) on