Cererile inedite ale vedelor pentru casele lor

casele
Pixabay

Casele vedetelor sunt locurile in care isi petrec mai mult sau mai putin timp asa ca vor sa se bucure de toate extravagantele. Daca unii vor camere multe, piscina si sale de sport, altii vor tot felul de nebunii conform confesiunilor unor designeri interiori. Mai jos sunt doar cateva secrete din interiorul planificarii caselor vedetelor de la Hollywood.

#1 Vedetele sunt mult mai atente cu banii lor decat ne-am putea astepta

Un designer de interior din Los Angeles spune ca vedetele rareori cheltuie foarte multi bani (multi au consilieri financiari care cauta cele mai bune oferte) – se astepta sa primeasca servicii sau mobila gratuite doar pentru ca sunt cunoscuti; pe de alta parte sunt si cateva celebritati care, pentru ca sunt intr-o criza emotionala, cheltuie foarte mult.

#2 Chiar si vedetele tinere sunt chibzuite cu banii lor

Sunt foarte atenti, pentru ca nu stiu daca vor mai avea succes la public pentru mult timp; vedetele tinere sunt preocupate cu ceea ce cred colegii din breasla si prietenii lor, a mai declarat designerul.

#3 Vedetele isi pot permite cele mai ciudate lucruri

Un alt designer de interior a trebuit sa schimbe interiorul unei piscine de trei opri pentru ca vedeta nu era multumita de paleta de culori. Acesta a mai adaugat ca o alta vedeta a cerut o baie formata doar din oglinzi si ca intregul design era infiorator.

casele
Pixabay

#4 Animalele de casa ale celebritatilor nu sunt lasate niciodata de izbeliste

A trebuit sa creez o incapere speciala, extrem de scumpa pentru un crocodil, pentru ca si el sa se bucure de luxul stapanului; intr-un alt caz am lucrat si la un dus pentru un caine – avea o incapere speciala cu gresie scumpa, a mai spus un alt designer.

#5 Doar pentru ca o persoana este celebra, inseamna ca are gusturi bune

Unele persoane celebre sunt destul de excentrice. Dovada stau peretii cu foita de aur din garaj, mobila mult prea mare penru camerele preferate, sau combinatii execrabile de culori.

#6 Persoanele cele mai cunoscute au casele cele mai primitoare

Sigur exista si exceptii, dar multe vedete isi considera casele un sanctuar – locul in care se pot retrage pentru a se relaxa. Casele lor reflecta simplitate, chiar daca au dimensiuni mari, inerioarele sunt foarte prietenoase, a mai declarat un designer din New York.

#7 La fel ca pe covorul rosu, casele nu trebuie sa arate la fel la doua vedete

Este o mare problema sa faci ceva similar la mai multe celebritati. Mai multe persoane mi-au cerut aceleasi lucruri dar i-am sfatuit sa aleaga ceva personalizat, la fel ca muzica pe care o canta, sau filmul in care joaca, a concluzionat un designer de interior care lucreaza cu cantareti si actori.